Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 1 septembrie 2021

31 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 13 octombrie

Asa-numitul „ADN rezidual” se activeaza/”aprinde”, energia voastra este mai puternica si de aceea este posibil sa constatati ca aparatura din jurul vostru se deregleaza des sau chiar sa strica si este nevoie sa fie inlocuita – energia voastra le „arde” circuitele. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Meg Benedictine lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Meg Benedictine

Energiile de vibratie inalta care curg pe Pamant – si care anul acesta sunt mai puternice decat oricand – ne ajuta sa crestem vibrational, noi avem parte de actualizari la nivel energetic si din aceasta cauza, probabil ca multi dintre voi ati constatat ca a fost nevoie sa „actualizati”/ schimbati multe in viata voastra, incepand chiar de la aparatele electrocasnice din casa, computerul/laptopul, telefonul, masina, etc.

Asa-numitul „ADN rezidual” se activeaza/”aprinde”, energia voastra este mai puternica si de aceea este posibil sa constatati ca aparatura din jurul vostru se deregleaza des sau chiar sa strica si este nevoie sa fie inlocuita – energia voastra le „arde” circuitele. In ceea ce ma priveste, o data la circa 3-6 luni pur si simplu imi pun bratele in jurul fiecarui aparat electronic/electrocasnic pe care il detin (ca intr-o imbratisare), il tin astfel cateva minute si ii spun

„E timpul sa urci la nivelul meu energetic!”. Este ca un gen de armonizare a nivelului meu de vibratie (care creste continuu si rapid, mai ales in acest an), cu nivelul lor. In acest fel, ma asigur ca aparatele respective au sanse mai mari sa reziste energetic inca vreo cateva luni.

Si sincer, asta devine un stil de viata, fiindca in perioada urmatoare energiile vor fi din ce in ce mai inalte vibrational si vor veni in valuri din ce in ce mai dese. Lucrurile nu o sa se „potoleasca” din acest punct de vedere, ci o sa se inteteasca. (Meg Benedictine)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.