Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 1 decembrie 2021

30 noiembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 9 ianuarie 2022

Sunteți pregătiți să deveniți o nouă Versiune a voastră, una mai înaltă vibrațional? Sunteți pregătiți să vă asumați puterea personală, să ajungeți la nivelul la care să vă accesați abilitățile pe care le-ați avut dintotdeauna în interiorul vostru? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Sfaturi pentru luna decembrie:

1. Mențineți-vă în postura Observatorului neutru, indiferent ce se întâmplă în jurul vostru.

2. Țineți minte că orice (vi) se întâmplă reprezintă o oportunitate pentru a crește vibrațional.

Cum faceți asta? Acceptați ceea ce este, vă permiteți să simțiți pe deplin orice emoții ies la suprafață în acel context (fără a-i afecta pe cei din jur) și apoi reveniți într-o stare de echilibru energetic/ emoțional.

3. Rămâneți prezenți în Acum, nu vă mai gândiți la ce a fost sau la ce s-ar putea întâmpla într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Trăiți în Acum, concentrați-vă pe ce este acum în fața/ Calea voastră.

4. Oferiți-vă mai mult timp cu voi înșivă, timp în care să stați în tăcere.

Cât de des în cursul unei zile petreceți timp în solitudine, în tăcere, permițându-vă să observați ce simțiți în corpul fizic, respirând profund? Cinci minute? Două minute? Un minut? Cu cât vă puteți oferi mai mult timp în care să fiți doar cu voi înșivă, în tăcere, cu atât e mai benefic pentru voi. Așa învățați să reveniți înapoi Acasă, în interiorul vostru, să reveniți la cine sunteți voi cu adevărat, indiferent ce se întâmplă în exterior.

5. Observați cum respirați și monitorizați-vă propria energie, observați permanent dacă vă aflați la un nivel redus de vibrație sau la unul înalt.

6. Faceți alegeri conștiente.

7.Permiteți-vă să simțiți tot.

V-o spun de ani de zile, dar în această lună este crucial să vă permiteți să simțiți totul pe deplin. Cu cât simțiți mai mult, cu atât mai repede creșteți vibrațional. Simțiți pe deplin tot ce iese la suprafață din interiorul vostru, știind că indiferent cât de inconfortabil/ dureros este pentru voi, voi urcați vibrațional în timp ce simțiți toate acele emoții.

8. Stabiliți-vă o intenție clară

Sunteți pregătiți să deveniți o nouă Versiune a voastră, una mai înaltă vibrațional? Sunteți pregătiți să vă asumați puterea personală, să ajungeți la nivelul la care să vă accesați abilitățile pe care le-ați avut dintotdeauna în interiorul vostru? A venit timpul să faceți asta. A venit timpul să dați drumul vechilor traume, vechilor credințe, vechilor tipare limitative, vechilor comportamente, resentimentelor, judecăților, atașamentelor. Sunteți pregătiți? Acum e ACUM. Sursa: Lorie Ladd

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.