Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 7 septembrie 2021

06 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 17 octombrie

Dacă ți-ai asculta intuiția și ai accepta răspunsul ei, aceasta ți-ar da în continuare mai multe mesaje! Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Robert Ohotto lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Robert Ohotto

În cazul în care, spre exemplu, tu ai o afacere care nu merge bine din punct de vedere financiar și îți întrebi intuiția dacă lucrurile se vor redresa anul viitor, este posibil ca intuiția ta să-ți spună un „Nu” categoric. Și poate tu nu vrei să primești acest răspuns, așa că te prefaci că nu-ți auzi intuiția și mergi mai departe cu acea afacere, sperând că ceva se va schimba în bine.

Dacă ți-ai asculta intuiția și ai accepta răspunsul ei, aceasta ți-ar da în continuare mai multe mesaje: „Această afacere nu este potrivită pentru tine, tu nu ești pe Calea ta ocupându-te de asta. Tu ai ales această afacere pentru că ai crezut că așa vei simți că ai valoare, așa le vei demonstra altora ce tare ești tu. Dar afacerea respectivă nu are nicio legătură cu talentele și darurile tale, nu te reprezintă, nu te inspiră. Vei ajunge să pierzi din ce în ce mai mulți bani, pentru că nu aceasta este Calea ta. Nu acesta este visul tău”.

Am avut o mulțime de clienți care erau în această situație. Am avut odată o clientă care mi-a spus: „Am devenit avocat ca să-i dovedesc tatălui meu că și femeile pot fi avocați, că femeile sunt suficient de deștepte ca să ajungă avocați”. Și ea își ura meseria. I-am explicat faptul că vocea intuiției sale era acoperită de vocea traumei provocate de tatăl său și că avocatura nu era Calea ei.

Dacă acea femeie nu ar fi fost dispusă să audă acest adevăr inconfortabil și să renunțe la avocatură, ar fi suferit în continuare făcând o meserie pe care o ura, s-ar fi simțit blocată și nu și-ar fi atins cel mai înalt potențial. Verificați dacă nu cumva și voi urmați visul altora, dacă nu cumva și voi faceți ceva pentru că vreți să le dovediți altora ce tari/ buni/ valoroși sunteți. (Robert Ohotto)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.