Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 7 decembrie 2021

06 decembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 19 ianuarie 2022

Cei care simțiți energiile veți sesiza o creștere a intensității energiilor Pământului atunci când ieșiți în natură. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

În luna decembrie ENERGIILE PĂMÂNTULUI VOR CREȘTE CA INTENSITATE. În general, sintagma „energiile Pământului vor crește ca intensitate” poate să implice și cutremure, însă în principiu, în luna decembrie va fi despre energiile străvechi ale Pământului, care au fost adânc îngropate în interior și care acum ies la suprafață, va fi despre rețeaua cristalină a Pământului. Cei care simțiți energiile veți sesiza o creștere a intensității energiilor Pământului atunci când ieșiți în natură. Dacă vă simțiți slăbiți, dacă sunteți dezechilibrați de jocurile fricii care se joacă acum la nivel global și simțiți că aveți nevoie să vă reveniți/ echilibrați, ieșiți în natură, faceți legătura cu pământul, stați așezați pe pământ și preluați putere de la acesta. Și dacă din diverse motive nu puteți ieși în natură, conectați-vă cu aceasta pur și simplu privind pe fereastră la un copac.

O altă temă a lunii decembrie se referă la ELIBERAREA FRICILOR COPILĂRIEI, care are legătură cu amintirea puterii noastre ancestrale, cu recuperarea puterii personale și asumarea puterii personale.

Și are legătură, de asemenea, cu alegerile pe care le facem în această perioadă, în contextul unor lucruri care se întâmplă la nivel global: ne vom asuma puterea personală sau nu? Vom avea curajul să ne spunem „Nu” la ce simțim că e „Nu”? De asemenea, este posibil să iasă la suprafață amintiri din copilărie, să aveți vise legate de copilăria voastră. Este posibil să fiți mai conștienți că vă sunt apăsate butoanele și când analizați de ce anume aveți reacții dezechilibrate când cineva face/ spune un anumit lucru, să vă dați seama că e vorba despre o traumă legată de un incident din copilărie. Unii dintre voi ați avut o copilărie traumatizantă și acest lucru v-a afectat puternic comportamentul până acum; este posibil ca în luna decembrie să iasă la suprafață anumite traume din copilărie cărora le-a venit timpul să fie vindecate.

Faptul că au ieșit la suprafață și le-ați conștientizat e de bine, nu e rău

Asta înseamnă că sunteți pregătiți să le vindecați și să eliberați acea toxicitate care a stat ascunsă atâția ani în interiorul vostru. Corpul nostru a consumat foarte multă energie pentru a face față acelei toxicități din interiorul său; faptul că noi curățăm măcar o parte din toxicitatea respectivă eliberează forță vitală pe care o putem investi în a ne face viața mai frumoasă. Energiile lunii decembrie și ianuarie susțin vindecarea. Dacă sunteți într-o perioadă în care aveți nevoie de vindecare, aveți grijă de voi, căutați compania oamenilor care vă înalță vibrațional, care vă inspiră, apelați la un terapeut, căutați cărți/ înregistrări/ texte care vă ajută. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.