NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 5 aprilie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 5 aprilie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 5 aprilie 2022
vibratia zilei 6 august 2022

Una dintre temele anului 2022 se referă la faptul că TOT MAI MULȚI OAMENI VOR DESCOPERI CĂ SUNT SENSIBILI LA ENERGII, vor începe să simtă energiile din jur (oameni, locuri/ obiecte/ localități/ clădiri, etc). Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

Una dintre temele anului 2022 se referă la faptul că TOT MAI MULȚI OAMENI VOR DESCOPERI CĂ SUNT SENSIBILI LA ENERGII, vor începe să simtă energiile din jur (oameni, locuri/ obiecte/ localități/ clădiri, etc). Și de asemenea, SENZITIVII/ EMPAȚII VOR AJUNGE LA UN NIVEL SUPERIOR DE PUTERE.

O vor face de bună voie și nesiliți de nimeni sau vor fi obligați de Univers. Cei mai mulți dintre voi ați experimentat situații în care era clar că Universul vă ghidează prin semne și sincronicități pe o anumită cale și voi nu voiați să mergeți în acea direcție, opuneați rezistență, iar la un moment dat Universul v-a dat un brânci și ați ajuns de-a berbeleacul pe calea care vă era indicată. Așa se va întâmpla și în acest caz. Această variantă nu este prea plăcută, dar dacă nu înțelegeți de vorbă bună, Universul și sufletul vostru vă vor forța să intrați pe Calea voastră, fiindcă a venit timpul să faceți asta. Dacă sufletul tău îți tot spune să mergi înainte și tu faci dreapta iar și iar, vei fi forțat să faci stânga iar și iar și o să fie din ce în ce mai dureros, până când vei fi dispus să urmezi ghidarea.

Și încă ceva: unii dintre voi ați permis ca cei dragi să ia decizii în numele vostru, ați făcut alegeri în viața voastră în funcție de ce voiau alții, v-ați abandonat pe voi ca să fiți alături de niște oameni care vă sunt dragi. Să te pierzi în lumea altuia/ altora poate fi încântător pentru o perioadă și este de înțeles că unii oameni au făcut asta, din dorința de conexiune emoțională, de a face parte dintr-o comunitate/ familie/ grup de oameni care le sunt dragi. Dar dacă le permiți altora să ia decizii în numele tău o să ajungi să trăiești viața altora, nu viața ta. Și dacă descoperi la un moment dat că nevoile și dorințele tale nu sunt onorate în acea familie/ relație/ comunitate, nu e vina altuia/ altora, ci e responsabilitatea ta că ai permis altuia/ altora să ia decizii pentru tine, să-ți conducă viața.

Dacă în ultimul an sau în ultimii doi ani v-ați abandonat pe voi pentru a-i vindeca/ salva/ susține/ „repara” pe alții sau a vindeca/ salva o relație, opriți-vă, iar în anul 2022 ocupați-vă de voi înșivă, aveți grijă de voi înșivă, întăriți-vă propria putere. Și e foarte important să faceți asta, pentru că dacă nu aveți grijă să vă asigurați că vă sunt împlinite nevoile, o să existe consecințe. Iar dacă nici măcar nu știți care sunt nevile voastre, fiindcă de când vă știți v-ați ocupat cu a împlini nevoile altora, atunci luați-vă timpul necesar pentru a sta în liniște cu voi înșivă și a descoperi care sunt nevoile voastre. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 04/04/2022