Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 30 noiembrie 2021

29 noiembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 7 ianuarie 2022

Există multe femei care nu sunt dispuse să-și facă munca interioară, ca să-și recapete stima de sine și respectul față de sine. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Marie Jo Rapini, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Marie Jo Rapini

Există multe femei care nu sunt dispuse să-și facă munca interioară, ca să-și recapete stima de sine și respectul față de sine. Ele nu sunt dispuse să-și rezolve singure problemele, să-și reclădească viața, preferă să găsească un bărbat care să le „salveze”. Sunt femei care nu se simt capabile să aibă grijă de ele însele, așa că își caută un bărbat care să aibă grijă de ele.

Și găsesc astfel de bărbați care sunt dispuși să aibă grijă de ele, dar fiindcă acele femei nu știu cum să comunice în relație, ei presupun că ceea ce-și doresc ele sunt banii. Banii ajută, dar nu sunt suficienți ca să facă să meargă o relație. De aceea eu îndemn femeile să-și ia viața în propriile mâini și să se pună pe picioare. Să-și intre în formă, să mănânce sănătos, să facă sport, să meargă la un terapeut dacă își permit, să arunce toate hainele vechi din dulap, să stea departe de oamenii toxici, să nu se mai uite la toate lucrurile toxice pe de rețelele de socializare.

Eu vă spun sincer, dacă aș merge la o întâlnire cu un bărbat care în timp ce este cu mine își face singur poze pe care le postează pe rețelele de socializare, aceea ar fi ultima mea întâlnire cu acel om. (Marie Jo Rapini)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.