Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 28 septembrie 2021

27 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 15 octombrie

Un lucru pe care este necesar să-l știi dacă partenerul/ partenera ta de cuplu este un empat este că el/ ea va avea nevoie de timp pentru a sta doar cu sine. Nu lua la modul personal acest lucru, pentru că nu are legătură cu tine. Dar, ce e de facut? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la dr. Judith Orloff, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la dr. Judith Orloff

Un lucru pe care este necesar să-l știi dacă partenerul/ partenera ta de cuplu este un empat este că el/ ea va avea nevoie de timp pentru a sta doar cu sine. Nu lua la modul personal acest lucru, pentru că nu are legătură cu tine. Dacă el/ ea spune „Am nevoie să petrec timp doar cu mine pentru o oră/ o zi/ trei zile”, ia în serios această nevoie a sa și respect-o.

Cei care nu sunt empați nu înțeleg această nevoie a unui empat de a petrece timp cu sine însuși și se simt răniți de partenerul lor, se simt respinși, pentru că ei doresc conexiune în relația de cuplu. Dar pentru un empat, care funcționează „în suprasarcină”, este vital să își ia timp pentru el însuși, ca să se echilibreze energetic, să-și revină. Este mai complicat și în privința somnului, când e vorba de un cuplu în care unul este empat și celălalt nu este empat, pentru că empatul percepe orice sunet, orice mișcare, orice lumină, nu poate dormi în orice condiții. Empații sunt precum personajul din basmul „Prințesa și bobul de mazăre”.

Poate părea ciudat, dar este adevărat, empatul simte „bobul de mazăre” sub nenumărate „saltele” și nu reușește să doarmă toată noaptea din cauza lui. Un alt lucru pe care este necesar să-l știi dacă partenerul/ partenera ta de cuplu este empat e să îl/ o asculți, ca să știi care sunt nevoile sale și să nu îl/o judeci pentru că are alte nevoi decât tine, că este diferit/ă de tine.

Aceasta este persoana cu care ai ales să fii și ca atare, este necesar să o onorezi așa cum este și să îi respecți nevoile, chiar dacă ți se par mai ciudate. Până la urmă, ai norocul să ai alături de tine un învățător spiritual care este un empat, ceea ce este minunat… (dr. Judith Orloff)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.