NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 26 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 26 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 26 octombrie 2021
vibratia zilei 9 mai 2022

Odată ce aţi făcut trecerea spre Puterea Individuală, odată ce v-aţi deschis către această formă de energie, veţi afla curând că descoperirea de sine este un proces care nu se termină niciodată. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Odată ce aţi făcut trecerea spre Puterea Individuală, odată ce v-aţi deschis către această formă de energie, veţi afla curând că descoperirea de sine este un proces care nu se termină niciodată. Dimpotrivă, exprimarea Sinelui şi grija față de sine devin mai degrabă regula, decât excepţia. Puterea Individuală îşi are propriile sale priorităţi, propriul său vocabular, propriile sale valori. S-ar putea să simţiţi că aveţi de-a face cu mai multe provocări decât aţi trăit vreodată. Şi asta se întâmplă pentru că aţi trezit în interiorul vostru un potenţial care înainte fusese adormit – descoperiţi că aveţi capacităţi, percepţii şi alte instrumente energetice pe care nu aţi ştiut să le stăpâniţi anterior. Aveţi, de exemplu, libertatea să vă analizaţi nevoile personale şi să spuneți clar care sunt acestea. Cu toate că arta exprimării Sinelui este, adesea, un lucru extrem de dificil de însuşit, puteţi să găsiţi ajutor ca să o învăţaţi.

Alimentaţi de Puterea Individuală, ajungeţi să înţelegeţi ce înseamnă a stabili limite şi ce înseamnă să vă protejaţi de influenţele care nu vă susțin evoluţia.

Începeţi să înţelegeţi că este necesar să vă iubiți pe voi înşivă şi să aveți grijă de voi înșivă. N-am întâlnit mulți oameni care să fi învăţat în copilărie că trebuie mai întâi să se iubească pe sine, ca să poată iubi o altă persoană pe deplin şi fără egoism. Mai degrabă întâlnesc oameni care au ajuns deja la vârsta a doua fără să se fi apropiat măcar de conceptul de iubire pe sine.

Iubirea de sine este un concept relativ nou şi foarte greşit înţeles, în ciuda faptului că este cea mai evidentă idee din porunca lui Iisus „Iubeşte-ţi aproapele cum te iubeşti pe tine însuţi”. Desigur că iubirea de sine poate ridica unele probleme: în stadiile iniţiale, ea se poate manifesta în forma unei prea mari îngăduinţe faţă de sine şi de narcisism. Dar, de fapt, aceste episoade pot fi benefice, pentru că ele ne provoacă să stabilim limite personale acolo unde s-ar putea să nu le mai fi stabilit niciodată până atunci. În manifestarea sa cea mai frumoasă, iubirea de sine este capacitatea de a ne purta de grijă, de a face alegeri care ne fac să ne simţim bine şi ne întăresc vitalitatea.

Pentru unii dintre noi, aceasta ar putea însemna susţinerea unui program stabil de exerciţii, în timp ce pentru alţii ar putea însemna să mai plece din când în când în vacanţă.

Alţii au nevoie regulat de atingerea vindecătoare a unui masaj terapeutic, de un tratament facial lunar sau de ceva pe plan social. Unii dintre voi poate veţi avea nevoie de compania unui grup cu totul nou – de exemplu, oameni dedicaţi protecției mediului înconjurător, utilizării hranei organice sau susţinerii unei practici spirituale. Sau s-ar putea să descoperiţi că aveţi nevoie de libertatea de a trăi singuri, pentru a reuşi să vă cunoaşteţi mai bine pe voi înșivă, departe de presiunile sociale obişnuite. În unele cazuri s-ar putea să vă exprimaţi iubirea de sine printr-un legământ: acela că nu-i veţi mai permite niciodată abuzului să intre în viaţa voastră. Indiferent ce nevoi personale ies la suprafaţă, pe măsură ce învăţaţi să vă cunoaşteţi şi să vă iubiţi pe voi înșivă, important este să vă oferiţi dreptul la alegere, la exprimare de sine şi la respect față de sine. Astfel veţi descoperi că numai atunci când poţi să te iubeşti pe tine însuţi, poţi să-l iubeşti pe altul. (Caroline Myss, „De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem?”)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 25/10/2021