NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 25 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 25 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 25 ianuarie 2022
vibratia zilei 28 aprilie 2022

In general, atunci când se roagă, cei mai mulți oameni o fac la modul „Doamne, ajută-mă și adu-l înapoi la mine pe X!”, „Doamne ajută-mă să scap de boala asta/ durerile astea!”, „Doamne, ajută-mă să scap de necazul ăsta!”. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Tim Whild, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

În general, atunci când se roagă, cei mai mulți oameni o fac la modul „Doamne, ajută-mă și adu-l înapoi la mine pe X!”, „Doamne ajută-mă să scap de boala asta/ durerile astea!”, „Doamne, ajută-mă să scap de necazul ăsta!”. Toate rugăciunile de felul ăsta înseamnă, de fapt, „Doamne, scoate-mă din situația în care sunt acum, fă un miracol care să rezolve situația asta!”. Oamenii nu știu cum să se roage. Adevărata rugăciune nu este de de genul „Doamne, scoate-mă din situația asta!”, ci „Doamne, ajută-mă să fac față acestei încercări, fii alături de mine în timp ce mă ocup de această situație, dă-mi putere să trec prin ea. Simt că sunt într-un loc întunecat acum; fii o Lumină pentru mine, ghidează-mă prin acest întuneric”. Nu e nimic nepotrivit în a cere ajutor Divinității, însă ideea este să ceri ca aceasta să te susțină în timp ce te confrunți cu acea provocare, nu să rezolve lucrurile în locul tău, nu să facă să dispară acea provocare. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 25/01/2022