Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 21 septembrie 2021

20 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 21 septembrie

Observă cu sinceritate în ce zone ale vieții tale pierzi putere, de ce/cine anume te agăți (persoane, relații, activități, lucruri, etc). Ce atașamente ai? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Observă cu sinceritate în ce zone ale vieții tale pierzi putere, de ce/cine anume te agăți (persoane, relații, activități, lucruri, etc), ce atașamente ai. Toate acele atașamente sunt zone în care pierzi putere. Imaginați-vă că fiecare dintre voi sunteți bacheri și că primiți în fiecare zi câte 100 de dolari ca să-i investiți.

Aceasta este energia de care dispuneți zilnic. Să spunem că din cei 100 de dolari tu investești 5 dolari într-o amintire din trecut, un moment în care cineva ți-a spus în copilărie că nu ești deloc bun la sport și din cine știe ce motive acele cuvinte te macină și acum. În fiecare zi tu investești 5 dolari în amintirea respectivă. Apoi investești 25 de dolari zilnic în resentimete legate de copilăria ta traumatizantă, fiindcă întreții zilnic gânduri legate de ce „ți-a făcut” mama sau tata și astfel cheltuiești „bani energetici”.

Apoi investești zilnic 35 sau 40 de dolari în gânduri legate de o relație care te face să te simți foarte rău sau de un divorț peste care încă nu ai trecut din punct de vedere emoțional sau de o slujbă pe care o urai, de unde ai plecat, dar de care încă nu te-ai eliberat energetic, pentru încă mai simți furie/ resentimente pentru anumite lucruri care s-au întâmplat acolo. În final, după aceste investiții și altele similare legate de trecut, mai rămâi cu 15-20 de dolari zilnic cu care trebuie să faci față necesităților momentului prezent, pentru care, de fapt, ar fi nevoie de 100 de dolari. Tu nu faci față „cheltuielilor” momentul prezent, pentru că irosești „banii energetici” cu trecutul, pentru că faci investiții care nu sunt înțelepte.

Ce înseamnă asta dacă, de exemplu, tu ești bolnav și vrei să te vindeci?

Înseamnă totul! Pentru că vindecarea energetică este scumpă, costă foarte mulți „bani energetici”. Oamenii folosesc fel de fel de metode alternative de vindecare (aromaterapie, cristale, vindecare energetică, vizualizări, etc) care sunt utile, dar dacă lipsește elementul esențial, ele nu ajută; pentru ca ele să funcționeze este necesar ca tu să ai „în cont” cel puțin 60 de „dolari energetici”, din cei 100 de dolari pe care îi primești zilnic. Dacă vrei să folosești diverse practici de vindecare și acestea chiar să aibă efect, este necesar să nu mai investești energie în trecut, ci să-ți aduci energia în prezent. Este necesar să iei în calcul ideea de a ierta, la a renunța la dorința de a-i controla pe alții, de a capitula, având credință deplină în Divinitate. O mulțime de oameni opun rezistență în toate modurile la ceea ce li se întâmplă, în timp ce susțin că ei au credință deplină în Divinitate și că merg pe principiul „Facă-se Voia ta!”… (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.