Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 19 octombrie 2021

18 octombrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 17 noiembrie

La un moment dat în Călătoria noastră spirituală vom fi supuși unui test care înseamnă să iertăm ceva ce ne-a afectat foarte, foarte, foarte mult. Acest test face parte din Călătoria spirituală a fiecăruia dintre noi. Acela este momentul în care, metaforic vorbind, trecem (sau nu) prin urechile acului. Ce urmeaza? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

„La un moment dat în Călătoria noastră spirituală vom fi supuși unui test care înseamnă să iertăm ceva ce ne-a afectat foarte, foarte, foarte mult. Acest test face parte din Călătoria spirituală a fiecăruia dintre noi. Acela este momentul în care, metaforic vorbind, trecem (sau nu) prin urechile acului. Și dacă trecem prin urechile acului facem un salt major și intrăm într-o nouă etapă a Călătoriei noastre. O etapă în care suntem capabili să ne gestionăm mult mai eficient energia, să nu mai investim atenție/ energie în lucruri care nu contează cu adevărat.

Începem să funcționăm într-un alt mod și de fiecare dată când avem de-a face cu problemele vieții de zi cu zi, cu lucruri care nu contează cu adevărat, dar care ne epuizau/ copleșeau/ dărâmau în trecut, le privim din postura Observatorului neutru și decidem „Nu o să-mi consum energia cu astfel de lucruri. Nu o să permit ca ceva atât de nesemnificativ să mă dezechilibreze”. Capacitatea de a ierta te face să devii mai puternic (mă refer la putere interioară) și te deschide către a-ți auzi mai clar ghidarea intuitivă, fiindcă atunci când trăiești într-o continuă stare de agitație, când ești bulversat/ copleșit de nenumăratele probleme care te afectează, mereu în competiție cu alții pentru a fi cel mai bun, simțindu-te mereu atacat/ provocat/ rănit de ceilalți, nu ești capabil să auzi șoaptele intuiției.

Capacitatea de ierta este legată de credința ta deplină că tot ce se întâmplă are un rost, că totul este orchestrat divin și de capacitatea ta de a privi lucrurile la modul: „Nu mi-a plăcut deloc ce s-a întâmplat, m-a rănit foarte tare, dar știu că totul are un rost, că totul mă ajută să evoluez, deci și ceea ce s-a întâmplat în acest caz are un rost. Chiar dacă nu înțeleg acum în ce fel mă ajută să evoluez, o să accept că mă ajută și o să eliberez aceste resentimente, o să iert”. Și după ce ierți este posibil să afli, la un moment dat, în ce fel te-a ajutat să evoluezi ceea ce s-a întâmplat. Când ierți tu îți schimbi biologia, schimbi modul în care funcționează corpul tău fizic – acesta se vindecă mai repede, se regenerează mai repede, sistemul tău imunitar devine mai puternic. Dacă nu ierți din alte motive, măcar gândește-te la aceste lucruri și vei înțelege că este spre binele tău să ierți.” (Text de Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.