NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 18 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 18 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 18 ianuarie 2022
vibratia zilei 30 aprilie 2023

Deși ne-am descurcat foarte bine până acum din perspectiva procesului Ascensiunii, mulți dintre noi suntem în continuare cei mai severi critici ai noștri și suntem nemulțumiți de progresele făcute sau poate chiar avem impresia că nici n-am înregistrat vreun progres notabil. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Deși ne-am descurcat foarte bine până acum din perspectiva procesului Ascensiunii, mulți dintre noi suntem în continuare cei mai severi critici ai noștri și suntem nemulțumiți de progresele făcute sau poate chiar avem impresia că nici n-am înregistrat vreun progres notabil.

Cel mai probabil, mulți dintre voi nu vor considera niciodată că s-au descurcat „suficient de bine”, nu vor spune „chiar am facut o treabă foarte bună în ceea ce privește Ascensiunea personală”, până nu vor ajunge la „destinația” pe care și-au stabilit-o (indiferent care ar fi aceea) – și această stare de continuă nemulțumire cu privire la propria persoană este un deserviciu pe care vi-l faceți, fiindcă, de fapt, Darul constă în Călătoria propriu-zisă, în fiecare moment Acum, nu este un Dar pe care îl primești când ajungi la destinație.

Gustați din plin fiecare experiență, savurați fiecare moment, fiindcă va veni un moment în care veți privi în urmă și veți spune: ”Dumnezeule, ce lucru extraordinar am făcut!”. Știu că uneori momentul Acum este foarte provocator, când ești într-o stare profund emoțională, cum se întâmplă atunci când cureți emoții de vibrație joasă, dar acesta este procesul Ascensiunii. Așa învățăm cum să trecem de la un mod de existență la altul, cum să renunțăm la control și să capitulăm într-un mod în care nu am mai făcut-o niciodată în viața noastră; învățăm să discernem ce rezonează cu noi și ce nu, dincolo de ceea ce ne spune societatea că „trebuie” să ne placă/ facem/ spunem/ gândim. Învățăm să avem încredere în lucruri/ entități pe care nu le vedem, cum ar fi Sinele Superior. Învățăm să înaintăm în Necunoscut, fără să știm încotro mergem și cum să facem asta, ca și cum am fi „legați la ochi”, lăsându-ne ghidați de un „ceva” pe care nu-l vedem. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 17/01/2022