Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 17 august 2021

16 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 22 noiembrie

Simți nevoia să te retragi pentru o perioadă mai lungă, să fii doar cu tine însuți? Ai nevoie de timp în solitudine pentru a te înțelege? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Rick Jewers lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Rick Jewers

În cadrul procesului Ascensiunii fiecare va trece printr-o perioadă în care va simți nevoia de solitudine – și aceasta este importantă, pentru că este o perioadă în care comunici cu tine însuți, asculți ceea ce-și dorește sufletul tău, în care îți schimbi percepția asupra multor lucruri, îți schimbi viziunea asupra vieții și în care primești tot felul de actualizări energetice.

Etapa solitudinii este una firească pentru procesul Ascensiunii și este și foarte importantă pentru evoluția personală. În cazul femeilor mai puternice este posibil ca această perioadă de solitudine să dureze ani de zile, timp în care ele practică celibatul și se concentrează pe munca interioară, lucrează cu ele însele, cu propria energie, pentru a evolua. Daca simți nevoia să te retragi pentru o perioadă mai lungă, să fii doar cu tine însuți, înseamnă că ești pregătit pentru o creștere substanțială ca nivel de vibrație și de asemenea, o creștere a capacităților/abilităților tale ca empat.

Când simți nevoia să te retragi în solitudine, când nu te mai simți bine în grupuri mari, înseamnă că abilitățile tale de empat încep să crească și în acea etapă nu ai nevoie să fii tot timpul înconjurat de energiile altora – energii dintre cele mai diverse, care te bulversează și te fac să fii confuz în legătură cu ce simți, cu ce este al tău și ce este al altora din punct de vedere energetic. Ai nevoie de timp în solitudine pentru a te înțelege pe tine însuți, pentru a-ți cunoaște propriile energii, propriile emoții.

De aceea este o perioadă foarte frumoasă, pe care unii o compară cu retragerea omizii în propriul cocon, în care se pregătește să devină fluture și să-și ia zborul. (Rick Jewers)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.