Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 16 noiembrie 2021

15 noiembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 7 ianuarie 2022

Dacă auzi sirena unei ambulanţe, ce îţi transmite acest lucru? Oare îţi atrage atenţia să te simţi recunoscător pentru faptul că eşti sănătos? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Robert Ohotto, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Robert Ohotto

Tu primeşti în permanenţă mesaje de la Viață şi de asemenea, primești un feedback continuu. De altfel, le-ai primit de-a lungul întregii tale vieţi. În ceea ce mă priveşte, dacă aud conversaţia altor persoane care se întâmplă să stea lângă mine, consider că aceasta are o semnificaţie inclusiv pentru mine; în caz contrar, nu aş fi auzit aceste cuvinte. Pornesc întotdeauna de la premisa că ele reprezintă un mesaj pentru mine, că au o anumită relevanţă pentru viaţa mea şi că îmi oferă un feedback de care mă pot folosi. Dacă mă aflu într-o călătorie şi îmi iese în cale un panou, citesc cuvintele de pe el şi încerc să descifrez semnificaţia lor pentru mine, în ce fel sunt semnificative ele pentru viaţa mea. De vreme ce am apucat să le citesc, este evident pentru mine că mă aflu pe aceeaşi lungime de undă cu ele. În caz contrar, nu le-aş fi observat… Dacă auzi sirena unei ambulanţe, ce îţi transmite acest lucru? Oare îţi atrage atenţia să te simţi recunoscător pentru faptul că eşti sănătos? Îţi reaminteşte cumva să mulţumeşti pentru sănătatea celor dragi? Ce îţi transmite o maşină de pompieri care trece pe lângă tine? Nu cumva există în viaţa ta un foc (simbolic) pe care trebuie să îl stingi? Sau poate dimpotrivă, trebuie să îţi reaprinzi iubirea? Tu eşti singurul care poate înţelege semnificaţia mesajelor simbolice pe care ţi le transmit evenimentele din viaţa ta, dar este necesar să începi prin a fi atent la ele şi prin a-ţi pune întrebări. Numai aşa vei putea primi răspunsurile pe care le cauţi şi vei putea descifra semnificaţia simbolică a lucrurilor care ţi se întâmplă. (Rhonda Byrne, „Puterea”)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.