NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 12 aprilie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 12 aprilie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 12 aprilie 2022
vibratia zilei 9 august 2022

Crearea unui spațiu sacru începe cu tine, începe în interiorul tău, nu în exteriorul tău. Dacă vrei să arzi tămâie sau salvie, ca să purifici nu știu ce spațiu exterior, foarte bine, fă-o! Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Crearea unui spațiu sacru începe cu tine, începe în interiorul tău, nu în exteriorul tău. Dacă vrei să arzi tămâie sau salvie, ca să purifici nu știu ce spațiu exterior, foarte bine, fă-o! Dar să nu ai impresia că ai curățat spațiul din jurul rău doar fiindcă ai apelat la niște lucruri exterioare. Dacă spațiul din interiorul tău nu este curat/ pur, faptul că ai curățat spațiul exterior nu schimbă la modul semnificativ lucrurile, nu ai creat un spațiu sacru în jurul tău.

Este ca și cum te-ai închina unor falși Dumnezei, ai impresia că ceva din exteriorul tău este mai puternic decât tine, îți cedezi puterea unor lucruri exterioare care crezi că pot crea sacrul în jurul tău. E ca și cum ți-ai spune „Viața mea e oribilă!” și ai crede că dacă arzi niște tămâie, viața ta o să se schimbe radical în bine. Îmi pare rău, n-o să se întâmple asta! Dacă vrei să se schimbe ceva radical în bine, începe din interiorul tău, începe să ancorezi mai multă Lumină, să te comporți cu mai multă Iubire/ bunătate/ compasiune cu ceilalți, să ierți. În acest fel creezi un spațiu sacru oriunde mergi, pentru că porți Lumina din tine oriunde mergi.

Vibrația ta este alta, este una mai înaltă și astfel, oriunde mergi, oamenii se simt mai bine în prezența ta, se simt ascultați/ înțeleși/ alinați/ încurajați/ inspirați. Faptul că tu ai ales în fiecare zi să faci diferența în lume, să ajuți atunci când poți face asta, să-i tratezi cu Iubire/ bunătate/ compasiune pe cei cu care interacționezi, schimbă vibrația fiecărui loc în care te afli. Faptul că tu îi asculți cu adevărat pe cei care îți împărtășesc problemele lor, că îi încurajezi, că le dai un sfat atunci când ți-l cer, că îi faci să se simtă auziți, că le ții mâna în mâna ta când simți că au nevoie de asta, că îi îmbrățișezi atunci când simți că au nevoie de asta, schimbă vibrația locului în care te afli, creează un spațiu sacru în jurul rău. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 11/04/2022