Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 6 septembrie 2021

05 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 11 octombrie

Nu te mai întorci niciodată la vechea ta Versiune, aia este deja terminată, la ce vrei să te mai întorci?! Iata raspunsuri de la Robert Ohotto lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Robert Ohotto

Noi nu putem evita așa-numitele „nopți întunecate ale sufletului”, pentru că acestea sunt programate de sufletul nostru și au un scop foarte clar, însă depinde de noi cât de întunecate sunt și cât de lungi sunt. Unii oameni încearcă să-și dea seama cum pot evita/ opri noaptea întunecată a sufletului, când, de fapt, în acea noapte întunecată a sufletului este programată „moartea” vechii lor Versiuni, pentru a se naște o nouă Versiune, mai evoluată. Acei oameni gândesc/ spun ceva de genul: „Vreau să revin la normal, să fiu iar eu, să ies din starea/ situația asta!”. Și Universul se uită la ei și spune: „Pe bune?! Trimiteți mai mult întuneric aici, la el, fiindcă nu e suficient! Are nevoie să fie zguduit mai puternic!”. „Vreau să revin la cel care eram, să revină totul la normal!”… Ca și cum vindecarea ar fi despre a fi din nou vechea ta Versiune… Nu te mai întorci niciodată la vechea ta Versiune, aia este deja terminată, la ce vrei să te mai întorci?! Atitudinea potrivită este: „Nu mai sunt cel care am fost. Acea Versiune a mea a dispărut, eu merg înainte!”. Și știu că nu e ușor să te schimbi. Tocmai de aceea unii oameni preferă să moară (la propriu!) decât să se schimbe. (Robert Ohotto)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.