Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 6 decembrie 2021

05 decembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 20 ianuarie 2022

În luna decembrie vor fi tot mai mulți OAMENI CARE-ȘI AMINTESC DE PUTEREA LOR ANCESTRALĂ, ce depășește această viață umană. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

În luna decembrie vor fi tot mai mulți OAMENI CARE-ȘI AMINTESC DE PUTEREA LOR ANCESTRALĂ, ce depășește această viață umană. Dacă vă uitați cu atenție la unele lucruri care se întâmplă acum la nivel global, acestea seamănă foarte bine cu anumite lucruri care s-au întâmplat în trecut, în istorie.

Și întrebarea care se pune este: permitem să se întâmple din nou acele lucruri sau ne asumăm puterea personală, acționăm și facem ca acele lucruri să nu se mai întâmple? Nu uitați că fiecare dintre noi suntem mult mai mult decât omul care trăiește în prezent această viață umană, că suntem conectați cu Divinitatea/ Universul, cu strămoșii noștri, că putem accesa abilitățile și Cunoașterea pe care le-am avut în alte vieți umane.

Și tot mai mulți oameni încep să-și amintească de puterea lor ancestrală, să-și amintească abilitățile lor „extrasenzoriale”, să-și amintească o parte din Cunoașterea pe care au acumulat-o în alte vieți. Iar cei care ați venit în această viață umană ca să faceți muncă energetică sau ca să lucrați la nivel profund cu Pământul veți simți tot mai intens Chemarea de a face munca respectivă și ea vă va impulsiona să acționați. (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.