NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 4 aprilie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 4 aprilie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 4 aprilie 2022
vibratia zilei 4 august 2022

Cum poți transfera binecuvântarea divină asupra familiei tale? Pentru cel care este capul familiei (fie că este tatăl sau mama) este important să obțină pentru sine binecuvântarea lui Dumnezeu, pentru ca apoi să o poate transfera celor din familie. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la RC Blakes, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la RC Blakes

Cum poți transfera binecuvântarea divină asupra familiei tale? Pentru cel care este capul familiei (fie că este tatăl sau mama) este important să obțină pentru sine binecuvântarea lui Dumnezeu, pentru ca apoi să o poate transfera celor din familie. Și obții binecuvântarea lui Dumnezeu ascultând/ urmând ghidarea divină. Nu mai faci prioritatea ta din regulile stabilite de oameni sau instituții din lumea fizică, nu faci din acestea ghidarea ta, fiindcă în acest caz, viața ta o va lua razna.

1. Capul familiei își poate pune mâna pe creștetul copiilor săi și poate transmite binecuvântarea divină.

Unii dintre noi suntem capul unei familiei astăzi. Câți dintre noi putem însă transfera această binecuvântare copiilor noștri? Nu poți transfera ceea ce nu ai.

2. Capul familiei poate transfera binecuvântarea divină asupra familiei spunând cu voce tare acest lucru.

De exemplu, eu spun: „Eu transfer binecuvântarea divină asupra copiilor și nepoților mei, pentru ca ei să trăiască vieți ghidate și protejate de Dumnezeu. Fie ca ei să-L pună pe Dumnezeu înainte de toate în viața lor. Fie ca binecuvântarea pe care o transfer acum asupra lor să-i facă să devină ei înșiși o binecuvântare pentru alți oameni”. Binecuvântarea este activată de vocea celui care o rostește. Și chiar și atunci când copiii sau nepoții o iau pe căi lăturalnice, Divinitatea îi va ajuta să revină pe calea de dreaptă. Tatăl meu mi-a transferat binecuvântarea divină, a rostit această „formulă” de transfer de multe ori când eu eram lângă el, dar sunt sigur că a rostit-o și când eu nu eram acolo. Tu ce spui în prezența copiilor/ nepoților tăi? Ce transferi asupra lor? Încetați să vă mai lăsați controlați de emoții de moment, încetați să le mai spuneți că sunt proști, tâmpiți, că nu sunt buni de nimic, că nu-i duce mintea, „o să ajungi un ratat, ca taică-tău!”, etc! Voi vă programați copiii prin ceea ce spuneți! Când deschideți gura în prezența copiilor voștri vorbește prin voi Dumnezeu sau vorbește altcineva? Controlați-vă limbajul, asigurați-vă că ceea ce spuneți reprezintă transferul unei binecuvântări asupra copiilor voștri, nu transferul unui blestem!

3. Poți transfera asupra copiilor/ nepoților binecuvântarea divină cultivând în inima copiilor/ nepoților semințele credinței în Dumnezeu.

Acestea sunt semințe de cea mai bună calitate, iar dacă tu le cultivi în inima copiilor și le uzi periodic, Dumnezeu se va ocupa de restul. Acele semințe vor da roade, vor activa binecuvântarea lui Dumnezeu. Câte semințe de acest gen ai cultivat tu în inima copiilor tăi? 4. Poți transfera asupra copiilor/ nepoților binecuvântarea divină rugându-te pentru ei, indiferent cât de mult te supără uneori aceștia. Acționează în spiritul Iubirii, indiferent ce fac ei. Vorbește la modul pozitiv despre ei, indiferent ce fac ei. Afirmă că ei vor fi bine, indiferent ce fac ei. Și de-a lungul timpului ei o să facă tot felul de prostii, dar tu nu te opri din a transmite binecuvântarea divină asupra lor. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 03/04/2022