Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 30 august 2021

29 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 21 septembrie

Calea spirituală nu este o joacă, nu este pentru oameni slabi. Calea spirituală nu e un gen de spa, este un drum al oamenilor cu adevărat puternici. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Când te trezești spiritual, când începi să te întrebi care este sensul vieții tale, când decizi să-ți urmezi ghidarea, are loc o „inversare”: în loc să trăiești o viață în care lumea materială/ exterioară este mai importantă decât lumea ta interioară, începi să trăiești o viață în care lumea ta interioară este mai importantă decât lumea exterioară. Aceasta este Transformarea. Aceasta este trecerea de la etapa în care privești lumea exterioară ca fiind cea care „îți face” diverse lucruri și în care te simți o victimă a acesteia, la etapa în care înțelegi că lumea ta interioară modelează lumea ta exterioară.

De ce e atât de important să înțelegi asta?

Pentru că înțelegi cât de puternic ești, înțelegi că în trecut ți-ai cedat puterea unor oameni/ situații/ sisteme/ structuri care ți-au controlat viața. Înțelegi că ești liber să alegi dacă și cui îi dai putere/ autoritate asupra vieții tale. Înțelegi că tu ți-ai cedat puterea de bună voie, chiar dacă ai făcut-o fără să fii conștient de asta. Înțelegi câtă putere au alegerile tale. Și atunci se schimbă radical modul în care percepi fiecare experiență a vieții tale, pentru că începi să privești lucrurile din perspectiva contractului sacru, a contractelor la nivel de suflet pe care le ai cu diverși oameni. În prima parte a vieții tale totul ți se părea că fiind „o întâmplare”, „un accident”, „un ghinion”, „un necaz”, „un noroc”, etc. După ce înțelegi că lumea ta interioară modelează lumea exterioară conștientizezi că nu există „din întâmplare”, nu există „noroc”/ „ghinion”, că totul ține de contractul tău sacru și acest lucru te face să privești cu alți ochi tot ce ți s-a întâmplat în viață, toate întâmplările/ provocările/ crizele și relațiile.

Atunci înțelegi, spre exemplu

„Am încercat atâta vreme să am o relație romantică/ de cuplu cu acest om, am făcut tot ce am putut să mă apropii de el, dar nu am reușit. Poate că nu am un contract la nivel de suflet cu el și de aceea nu s-a legat nimic între noi”/ „Mă cunosc de puțin timp cu această persoană și mă simt atât de conectat cu ea, de parcă ne-am cunoaște de mii de ani. Poate că am un contract la nivel de suflet cu ea, poate că am ales să fim alături în această viață ca să ne susținem unul pe celălalt”. Unele contracte la nivel de suflet presupun să facem afaceri sau să construim ceva de amploare împreună, altele presupun pur și simplu să fim un sprijin pentru inima acelui om. Și într-un moment în care te simți foarte singur ce preferi, un om care să facă o afacere cu tine sau unul care să-ți fie alături și să spună/ facă lucruri care îți ating inima? Când privim lucrurile din această perspectivă, înțelegem altfel valoarea contractelor la nivel de suflet, înțelegem că fiecare contract are importanța lui…

Dacă tu ceri Divinității „Nu știu ce să fac în chestiunea asta. Te rog, ghidează-mă!”, ghidarea vine imediat. Nu ai nevoie de lumânări aprinse, de salvie, de vreun ritual, de stat în genunchi, etc. Ghidarea vine imediat. Dar e nevoie de smerenie ca să o percepi. Și e necesar să nu-ți fie frică de ceea ce își va transmite acea ghidare. Și e necesar să fii suficient de curajos ca să urmezi acea ghidare. Dacă tu nu urmezi ghidarea, pentru că nu vrei să faci ceva care iese din ceea ce lumea consideră „normal”/ „logic”, dacă preferi să rămâi în zona ta de confort, atunci nu e vorba despre faptul că ți-e frică, e vorba despre faptul că ești superficial. Oamenii folosesc frica drept pretext, pentru că așa se pot pune în postura victimei. De fapt, nu le e frică; pur și simplu sunt superficiali. Calea spirituală nu este o joacă, nu este pentru oameni slabi. Calea spirituală nu e un gen de spa, este un drum al oamenilor cu adevărat puternici. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.