NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 29 noiembrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 29 noiembrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 29 noiembrie 2021
vibratia zilei 20 august 2022

Gazela nu are nevoie să se ducă lânga leu și să-l întrebe: “Ești prietenul meu sau nu?”. Ea simte de la distanță vibrația leului și ca atare, gazela nu se va apropia de leu. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Bruce Lipton, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Bruce Lipton

Tu ești făcut din 50 de trilioane de celule, iar fiecare celulă este o entitate vie, deci tu esti o comunitate, nu ești o singură entitate. Fiecare celulă este ca un gen de baterie care are circa 1,4 volți. Deși tu te vezi ca fiind o entitate fizică, de fapt, tu ești format din energie. Toate animalele și toate plantele comunică între ele la nivel vibrațional. Gazela nu are nevoie să se ducă lânga leu și să-l întrebe: “Ești prietenul meu sau nu?”. Ea simte de la distanță vibrația leului și ca atare, gazela nu se va apropia de leu, fiindcă acele vibrații îi spun să se îndepărteze de el. Dacă atunci când suntem mici am fi învățați să fim atenți la vibrațiile pe care le simțim și să ținem cont de ele, nu am mai ajunge în relații toxice; dar noi suntem învățați să nu ne luăm dupa ceea ce simțim, ci să ascultăm ce spun oamenii, să ne luăm după cuvintele lor. Ideea este că toate organismele comunică prin vibrații și toate știu dacă sunt într-un loc care este benefic pentru ele sau nu, doar “citind” vibrațiile acelui loc.

Noi, toți oamenii, avem abilitatea de a “citi” energia unui loc, a unei persoane, a unui spațiu, etc, dar nu am fost învățați să ne antrenăm această abilitate.

Când noi privim alți oameni îi vedem ca fiind niște entități fizice, dar aceasta este o iluzie, fiindcă noi suntem de fapt energii care interacționează între ele. De aceea un om poate afecta un alt om prin simplul fapt că se afla în apropierea lui, în câmpul său energetic. De asemenea, atunci când gândești pozitiv despre cineva, acel om simte asta și încearcă să intre în legătură cu tine. De aceea ni se întâmplă uneori să ne gândim sau să vorbim despre o persoană pe care nu am mai văzut-o de mult și în scurt timp acea persoana să ne sune sau să ne întâlnim cu ea. Deci este important să înțelegeți că gândurile și cuvintele voastre nu au legătură numai cu voi; ele vă conectează și afectează și persoanele la care vă gândiți sau despre care vorbiți. (Bruce Lipton)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:
Data articol: 28/11/2021