NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 28 martie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 28 martie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 28 martie 2022
vibratia zilei 11 august 2022

Un faimos Lama a fost întrebat care este cel mai important lucru în viață. Poate credeți că răspunsul ar fi “să ai compasiune față de alții”, dar Lama a răspuns: “Oamenii pe care îi ții în jurul tau. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Vianna Stibal , lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Vianna Stibal

Un faimos Lama a fost întrebat care este cel mai important lucru în viață. Poate credeți că răspunsul ar fi “să ai compasiune față de alții”, dar Lama a răspuns: “Oamenii pe care îi ții în jurul tau. Cel mai important lucru pe care îl puteți face în viață este să aveți o companie de bună calitate”. Ar de dorit ca noi toți să ținem seama de această înțelepciune. Priviți în jurul dvs, la prieteni, la familie, la asociați. Vă fac să vă simțiți bine sau le permiteți în mod continuu să vă sleiască energetic? Poate ar fi o idee bună să vă reevaluați viața. Pentru unii oameni este o provocare să aibă încredere și să păstreze o companie de bună calitate. (Vianna Stibal)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 27/03/2022