NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 29 martie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 29 martie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 29 martie 2022
vibratia zilei 13 august 2022

Eu pot să vă spun cum procedez când este vorba să iau o decizie importantă: sunt atent ce simt în inima mea și dacă simt o neliniște, o agitație, dacă simt „Ceva nu este în regulă!”, nu ignor acest semn. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Joel Olsteen, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Joel Olsteen

Eu pot să vă spun cum procedez când este vorba să iau o decizie importantă: sunt atent ce simt în inima mea și dacă simt o neliniște, o agitație, dacă simt „Ceva nu este în regulă!”, nu ignor acest semn. Dacă tu ignori aceste semne iar și iar, după un timp nici n-o să le mai auzi. Dumnezeu ne ghidează prin inima noastră și este spre binele nostru să ascultăm aceste semne. Și vreau să fiu clar: când vorbesc despre o „agitație” pe care o simți nu mă refer la acea stare de agitație pe care o percepi înainte de a face ceva ce te entuziasmează, ceva ce de-abia aștepți să faci sau înainte de a face ceva nou, care reprezintă o provocare pentru tine, dar o provocare dorită, asumată. Mă refer la acea stare de agitație care-ți dă senzația „Ceva nu-mi miroase a bine aici”. Când iau decizii importante eu văd care este alegerea care îmi dă o stare de pace a inimii. Și femeile simt mult mai clar aceste lucruri, intuiția lor este mult mai dezvoltată decât a noastră. Eu știu că soția mea sesizează din prima când e vorba de oamenii sau lucruri cu care ceva nu e în regulă. Ea îmi spune „Omul ăsta are ceva care nu-mi place”/ „Propunerea asta are ceva care nu-mi place” și chiar dacă uneori nu-mi convine deloc ce-mi spune ea, fiindcă îmi încurcă niște socoteli, țin întotdeauna cont de intuițiile ei, fiindcă s-a dovedit de fiecare dată că a avut dreptate. Uneori au trecut câțiva ani și acel om și-a dat arama pe față și eu am constatat: „A avut dreptate soția mea!”. (Joel Olsteen)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 28/03/2022