Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 27 septembrie 2021

26 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 19 noiembrie

Pe măsură ce lucrezi cu tine însuți și cureți credințele/ tiparele de vibrație joasă și-ți vindeci propriile traume, absorbi Una dintre temele lunii septembrie se referă la fapătul că VOM ELIBERA EMOȚIILE, ÎN LOC SĂ LE FOLOSIM PENTRU A CREA O NOUĂ POVESTE/ DRAMĂ PERSONALĂ, cum făceam în trecut. Ce e de facut? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lee Harris , lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lee Harris

Una dintre temele lunii septembrie se referă la fapătul că VOM ELIBERA EMOȚIILE, ÎN LOC SĂ LE FOLOSIM PENTRU A CREA O NOUĂ POVESTE/ DRAMĂ PERSONALĂ, cum făceam în trecut. Mai exact, tot mai mulți oameni încep să conștientizeze că emoțiile sunt pur și simplu niște energii pe care este necesar să le lăsăm să curgă prin noi, în loc să le reprimăm, blocându-le în corpul nostru fizic.

Când nu ne permitem să ne simțim pe deplin emoțiile – adică să le lăsăm să curgă prin noi -, folosim acele emoții blocate pentru a elabora o „poveste” personală cu privire ceea ce s-a întâmplat și apoi o rulăm în minte iar și iar și ne alimentăm iar și iar cu energii de vibrație joasă. Spre exemplu, dacă simțiți disperare văzând unele lucruri care se întâmplă acum în lume și aflând despre altele, care este de așteptat să se întâmple, este necesar să vă permiteți să simțiți pe deplin toată acea disperare, indiferent cât de inconfortabil/ dureros este, până ea se dizolvă. Ceea ce fac cei mai mulți oameni este să „elibereze” mici doze din acea disperare vorbind unul cu altul despre ce haos este acum, „ce lucruri îngrozitoare” am ajuns să trăim, „în ce hal a ajuns lumea”, etc.

Cel mai rapid mod de a elibera acea disperare este să ne permitem să o simțim pe deplin. Și știu că unii dintre voi o să spuneți „Nu mai vreau să simt disperare! Nu mai pot! Nu mai rezist!”, dar faptul că o țineți în interior și periodic vă gândiți la asta sau discutați despre asta cu alți oameni, nu face decât să alimenteze acele energii de vibrație joasă, vă ține într-o perpetuă stare de disperare. Permiteți-vă să simțiți toată acea disperare și va dura minute sau ore; dacă o țineți în voi va dura săptămâni sau luni. Nu rămâneți blocați în aceste povești de vibrație joasă! (Lee Harris)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.