NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 25 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 25 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 25 octombrie 2021
vibratia zilei 10 mai 2022

Iertarea este extraordinar de importantă, dar ea nu este singurul mod de a vă elibera de „datoriile energetice”. Cum faci acest lucru? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Iertarea este extraordinar de importantă, dar ea nu este singurul mod de a vă elibera de „datoriile energetice”.

Unele dintre lucrurile din trecut cărora este necesar să le dăm drumul nu sunt unele traumatizante, ci sunt „vremurile bune”. Spre exemplu, s-ar putea să nu reușiți să treceţi peste faptul că nu mai aveţi douăzeci de ani, ci aveţi cincizeci sau optzeci. S-ar putea să nu reușiți să treceţi peste faptul că nu mai aveți înfăţişarea tinerească pe care aţi avut-o odată sau calităţile atletice din tinerețe, să vă agățați cu disperare de acele „vremuri bune” și să refuzați să le dați drumul.

Această incapacitate de a accepta prezentul este un alt mod de a vă irosi energia, investind-o în trecut.

Este necesar să acceptaţi stadiul actual al vieţii voastre şi să trăiți în prezent. Dacă vă aflaţi la o vârstă înaintată, nu este cazul să considerați că asta înseamnă o „decădere”, dar nici nu puteţi să trăiţi zi de zi cu regretul că anii voştri de tinereţe au trecut.

Refuzul de a trece peste ceea ce a fost în trecut, fie că e vorba de lucruri pozitive sau negative, înseamnă irosirea unei părţi din „alocația” voastră energetică zilnică. Dacă începeţi să pierdeţi energie şi nu faceţi nimic în legătură cu acest lucru, inevitabil, la un moment dat veţi manifesta probleme la nivelul corpului fizic. Problemele pot să înceapă prin faptul că începeţi să vă simţiţi „scoşi din circuit” sau observaţi că nivelul vostru de energie este scăzut. Dacă nu sunteţi atenţi, asta poate duce la dezvoltarea unei infecţii virale, la apariţia gripei, a durerilor de cap, migrenelor sau greţurilor. Dacă pierdeţi energie în continuare și nu faceţi nimic, aceste supărări minore pot să se transforme în boli majore.

Şi deşi n-o să vă placă ce vă spun, riscați să fiți predispuși la accidente.

O persoană predispusă la accidente este, de fapt, o persoană „îndatorată” energetic. Persoana este dezechilibrată şi este susceptibilă la orice – de la incidente minore, la accidente care îi pun viaţa în pericol.

Oamenii trebuie să înveţe să recunoască zilele sau momentele „cu risc”, din acest punct de vedere, la fel cum pot simţi când „îi paște o răceală” şi în astfel de perioade să se odihnească mai mult sau să ia suplimente. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 24/10/2021