NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 24 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 24 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 24 ianuarie 2022
vibratia zilei 27 aprilie 2022

Tot mai mulți bărbați se trezesc spiritual în aceste vremuri, dar ei nu sunt treji în sensul “clasic” despre care se vorbește la seminarele de spiritualitate. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Tim Whild, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Tim Whild

Tot mai mulți bărbați se trezesc spiritual în aceste vremuri, dar ei nu sunt treji în sensul “clasic” despre care se vorbește la seminarele de spiritualitate. Poate că ei nu discută despre Ascensiune, despre unicorni, dragoni și îngeri – lucruri care mie îmi fac inima să cânte -, dar onorează Divinul Masculin din ei înșiși. Nu sunt “spirituali” în sensul clasic al cuvântului, dar sunt treji. Unii dintre ei devin vegetarieni sau vegani, alții își concentrează atenția/ energia pe creșterea personală, etc. Până la urmă, atât timp cât ești un om bun, ești plin de compasiune, te manifești la modul autentic și îți dorești ca prin ceea ce ești și ceea ce faci, să contribui la a crea o lume mai bună, poți spune că ești treaz din punct de vedere spiritual. În opinia mea, modul în care am fost crescuți și educați în 3D a făcut ca pentru bărbați să fie mai greu să se conecteze cu inima lor decât a fost pentru femei, pentru că bărbatii au fost învățați și împinși să funcționeze din spațiul egoului mai mult decât femeile. De aceea există o diferență între numărul femeilor treze din punct de vedere spiritual și numărul bărbaților treji. (Tim Whild)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 23/01/2022