NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 21 iunie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 21 iunie

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 21 iunie
vibratia zilei 28 septembrie 2022

Te-ai intrebat ce inseamna sa te trezesti spiritual si cum se vede viata dupa aceea? Se vede bine sau se vede confuz? Iata un raspuns valoros de la lucratorul de lumina Matt Kahn in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?

Ceea ce sufletul si-a propus sa traiasca la intrupare va trai, indiferent ce “parere” are mintea. Dar experienta poate fi placuta, nu zbuciumata. Pentru aceasta, mesajul este clar : Schimba-te, omule, ca sa fii bine !

Insa usor de zis, mai greu de facut. Dar exista multe calauze ce ne indruma, Lucratori de Lumina care detin mesaje pretioase pentru omenire cu privire la cum sa traim, la ce sa dam drumul din vechi tipare de gandire si actiune, ca sa ne putem adapta la noile energii. Ele sunt ca o busola si o lanterna in drumul printr-o padure frumoasa dar necunoscuta in care acum ne construim carari. Important este ca nu suntem singuri in aceasta calatorie, indiferent de provocari sau experiente.

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Matt Kahn:

Ați fost vreodată în postura celui care s-a trezit spiritual, care știe că este o ființă spirituală, dar care constată că prezența sa are efectul unei dinamite peste tot pe unde se duce? Vi s-a întâmplat ca pe unde vă duceați, să îi iritați/ enervați pe cei din jur, pentru că simțeați nevoia să spuneți ceva „spiritual” și făceați ca discuția să devină ciudată, ceea ce îi scotea din sărite pe cei prezenți și îi făcea să vă atace/ ironizeze? Vi s-a întâmplat să vă simțiți o ființă spirituală deosebită, dar să aveți un efect bulversant, să creați o lipsă de armonie în mediile în care vă aflați? Ceea ce se întâmplă este că dacă nu ancorați la modul conștient Lumina în interiorul vostru, dacă nu vă manifestați la modul conștient Lumina, atunci voi încă vă manifestați aspectele întunecate/ lipsite de bunătate și ca atare, stârniți aspectele întunecate din ceilalți. Atunci când ancorați la modul conștient Lumina voi nu mai aveți comportamente lipsite de bunătate, nu mai spuneți/ faceți lucruri care îi provoacă pe cei din jur, nu îi corectați, nu îi contraziceți, nu încercați să le demonstrați că ei „greșesc” și voi aveți dreptate. Atunci când ancorați la modul conștient Lumina, prin modul în care vă comportați, voi reușiți să scoateți la suprafață Lumina din ei, nu stârniți aspectele lor întunecate. (Matt Kahn)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 20/06/2021