Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 20 septembrie 2021

19 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 18 octombrie

Ce sunt contractele făcute la nivel de suflet? Contractul sufletului tău nu se referă doar la oamenii care vor face parte din viața ta. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Hayden Crawford, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Hayden Crawford

Ce sunt contractele făcute la nivel de suflet? Acestea sunt acorduri pe care sufletele voastre le ”perfectează” înainte de a vă naște. Înainte ca acest contracte să fie realizate, ghizii voștri spirituali vă lasă să alegeți ce lecții vreți să învățați în următoarea viață umană, astfel încât acumulând acea Cunoaștere/ Înțelepciune, sufletul vostru să evolueze. Aceste alegeri vor sta apoi la baza contractului încheiat de fiecare dintre voi, la nivel de suflet. Contractul sufletului tău nu se referă doar la oamenii care vor face parte din viața ta; acesta include, de asemenea, experiențele tale de viață și toate evenimentele importante. Indiferent ce cuprinde contractul sufletului tău (adică indiferent prin ce ai trecut până acum în această viață), amintește-ți că tu (sufletul tău) ai ales aceste experiențe, pentru a învăța și a crește.

*TU ÎȚI ALEGI (LA NIVEL DE SUFLET) NUMELE ȘI DATA NAȘTERII

Data și locul nașterii tale nu sunt o întâmplare. Și nici numele tău să nu crezi că a fost ales de părinții tăi. Aceste elemente poartă o semnătură energetică unică și toate au fost stabilite de tine (la nivel de suflet) încă dinainte de a te naște, în așa fel, încât să te ajute să-ți înțelegi mai ușor Menirea în această viață, punctele tari și personalitatea.

*TU ALEGI (LA NIVEL DE SUFLET) FAMILIA ÎN CARE TE NAȘTI

Poate că e dificil pentru unii dintre noi să credem acest lucru, având în vedere familia în care ne-am născut și încercările/ dramele prin care am trecut în copilărie, dar noi am făcut acea alegere pentru că ne oferea cadrul/ contextul cel mai potrivit pentru a învăța lecțiile pe care sufletul nostru și-a propus să le învețe în această viață și astfel, să creștem ca nivel de Conștiință. Tot la nivel de suflet noi am ales ca în viața aceasta să trecem prin relații abuzive sau prin situații extreme (crize, tragedii, etc) care să ne ajute să ne trezim spiritual și să aflăm Menirea, să descoperim de ce am venit pe planetă.

*NU EȘTI NICIODATĂ SINGUR AICI, PE PĂMÂNT

Când decideți (la nivel de suflet) să veniți pe Pământ vi se pun la dispoziție ajutoare care să vă susțină/ asiste/ ghideze de-a lungul drumului: ghizii voștri spirituali, îngeri și diverse aspecte multidimensionale ale voastre. Pentru a va îndeplini contractul asumat la nivel de suflet aveți acces la ghizi spirituali sau îngeri, iar aceștia se vor schimba de-a lungul timpului, pe măsură ce evoluați și aveți nevoie de ghidare în alte domenii. Cu cât creșteți mai mult ca nivel de Conștiință, cu atât veți primi mai multe informații din Tărâmurile superioare, care să vă ajute și cu atât veți putea „descifra” mai bine semnele/ simbolurile/ indiciile oferite de ajutoarele spirituale, care vor să se asigure că rămâneți pe Calea voastră și vă împliniți Misiunea.

*PE MĂSURĂ CE EVOLUEZI, CREȘTE NUMĂRUL SINCRONICITĂȚILOR ÎN VIAȚA TA

Când ești aliniat cu Menirea ta vei constata că ai parte de numeroase sincronicități și experiențe ciudate/ uimitoare, care te vor ghida și te vor ajuta să accesezi cu ușurință și grație oportunitate după oportunitate. Un alt indiciu sigur că ești pe Calea ta este că întâlnești oamenii potriviți la momentul potrivit, iar aceștia îți oferă informații, îndrumare și ajutor atunci când ai îndoieli asupra unor lucruri sau îți dorești să înveți/ știi mai mult. (Hayden Crawford)

*TRIBUL TĂU SPIRITUAL TE AJUTĂ SĂ ÎȚI VINDECI TRAUMELE INTERIOARE

Conform contractului sufletului vostru, diverse persoane sunt destinate să intre în viața voastră pentru a vă ajuta să vindecați traumele din vieți anterioare sau din această viață. Acest persoane vă pot ajuta să vă înțelegeți emoțiile cu o mai mare claritate, astfel încât să puteți atinge niveluri mai înalte de compasiune și iertare. Pe de alta parte, chiar daca unele situații prin care treceți sunt foarte dureroase și unele lecții le învățați ca urmare a faptului că unii oameni vă fac să suferiți foarte tare (relații abuzive/ toxice, etc), fiți convinși că aceste lucruri au fost convenite de comun acord între voi, la nivel de suflet, înainte de a vă naște.

*CIRCUMSTANȚELE VIEȚII TALE TE AJUTĂ SĂ ÎȚI VINDECI TRAUMELE INTERIOARE

Indiferent ce lucruri/ situații se întâmplă în viața ta (fie că tu le percepi ca fiind “bune” sau “rele”), ele se întâmplă pentru a te ajuta să evoluezi la un nivel mai înalt de Conștiință. Încercați să nu mai judecați/ etichetați ca fiind “bune” sau “rele”/ ”nedrepte”/ ”oribile” lucrurile care vi se întâmplă, încercați să vedeți imaginea de ansamblu. În acest context, luați în calcul ideea că poate nu ați primit acea slujbă, poate că nu v-a reușit acel proiect, etc, pentru că era momentul să ajungeți în situația/ starea necesară pentru a vă trezi și a vă începe Călătoria spirituală. (Hayden Crawford)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.