Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 2 august 2021

01 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 28 noiembrie

Tu auzi ghizii spirituali mult mai clar decât până acum? Abilitățile tale de vibrație înaltă sunt mai puternice? Ce trebuie sa stii despre Portalul Leului? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la EldoRa si Siman, lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta EldoRa si Siman

În perioada în care este deschis Portalului Leului (28 iulie – 12 august, cu „vârful” pe 8 august) mulți dintre voi vă veți auzi ghizii spirituali mult mai clar decât până acum și abilitățile voastre de vibrație înaltă vor deveni mult mai puternice. Și dacă vreți un pont legat de ghidarea pe care o primiți de la ghizii voștri, vă pot spune că aceasta nu este una foarte vocală, ci este subtilă. Dacă acea voce din interiorul vostru este foarte vocală/ agitată, este insistentă sau simțiți că pune presiune pe voi, aceea este mintea voastră.

Ghidarea pe care o primiți de la ghizii voștri spirituali este ca o șoaptă blândă, nu este imperativă, nu vă amenință, nu vă sperie. Și încă ceva: ascultați-vă ghidarea interioară, dacă vreți ca aceasta să devină din ce în ce mai puternică, dacă vreți să primiți tot mai multe informații pe această cale. Procesul Ascensiunii are niște etape și toată lumea vrea să treacă direct la etapa finală, în care ai parte de lucruri magice, dar oamenii nu își ascultă ghidarea interioară, care reprezintă primul pas în acest proces.

Dacă voi nu vă ascultați ghidarea interioară, dacă nu dați drumul la ceea ce nu mai rezonează cu voi, transmiteți Universului mesajul „Nu sunt încă pregătit să urc la un nou nivel de vibrație”, vă blocați singuri la un nivel redus de vibrație. Degeaba spuneți că vreți să creșteți vibrational, dacă voi continuați să faceți aceleași alegeri de vibrație joasă, dacă rămâneți în relații/ situații de vibrație joasă.

Este necesar să faceți alegeri înalte vibrațional, să investiți în dezvoltarea voastră, pentru că în perioada în care este deschis Portalul Leului ne sunt disponibile oportunități uriașe în sensul evoluției noastre ca nivel de vibrație/ Conștiință. Faceți ceea ce vă unge pe suflet/ ceea ce vă simțiți inspirați să faceți și asta vă va plasa pe Calea aleasă de sufletul vostru. (EldoRa& Siman)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.