NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 18 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 18 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 18 octombrie 2021
vibratia zilei 7 mai 2023

Indiferent în ce fază a Călătoriei spirituale te afli, eu îți sugerez să îți imaginezi această Călătorie în felul următor: este ca și cum te afli la aeroport și ai fost îndrumat să urci pe o scara rulantă. Ce faci in continuare? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Indiferent în ce fază a Călătoriei spirituale te afli, eu îți sugerez să îți imaginezi această Călătorie în felul următor: este ca și cum te afli la aeroport și ai fost îndrumat să urci pe o scara rulantă care te duce către poarta pe care intri, pentru a urca în avion. Tu ești deja pe scara rulantă și ea te duce către poarta respectivă, indiferent ce ai face. Nu poți să cobori/sari de pe acea scară – odată ce ai făcut primul pas pe ea, ești dus către poartă, indiferent ce ai face tu. Indiferent ce simți/ vezi/ auzi în fiecare moment în care te afli pe scară, indiferent că plângi, râzi, țipi, te înfurii, intri în depresie, stai într-un picior, te trântești pe treptele respective, etc, scara aceea merge în continuare și te transportă către poartă. Este posibil ca în primele etape tu să constați că fiecare zi din această Călătorie este diferită de cea anterioară din punct de vedere al modului în care te simți, însă ideea este că tu rămâi pe acea scară rulantă, tu avansezi, chiar dacă ai impresia că nu ai făcut niciun pas în față, fiindcă stai pe aceeași treaptă. Nu ești blocat, chiar dacă ție ți se pare că ești blocat. Se întâmplă lucruri care au legătură cu tine, chiar dacă tu (deocamdată) nu ești conștient de acele lucruri. Scara rulantă merge în continuare, Lumina continuă să pătrundă în tine, indiferent că te simti fericit, vesel, epuizat, furios, depresiv, trist, etc. Așa este Ascensiunea. Acceptă asta. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 17/10/2021