Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 13 septembrie 2021

12 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 21 octombrie

Cât de mult reușește să facă sufletul tău din ceea ce și-a propus când a ales să vină pe Pământ? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Alicia Power, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Alicia Power

Sufletul tău a ales să vină pe Pământ, în formă umană, cu un anumit motiv și de-a lungul vieții tale există un „dans” între tine, ființa umană, și sufletul tău. Cât de mult reușește să facă sufletul tău din ceea ce și-a propus când a ales să vină pe Pământ?

Depinde de nivelul de trezire al omului care ești tu și de alegerea ta conștientă de a face pașii necesari pe Calea spirituală. Sufletul tău a parcurs o foarte lungă călătorie până la momentul la care a ales să vină pe Pământ în această viață. El a coborât în 3D dintr-o Dimensiune înaltă și a făcut această alegere pentru că și-a asumat o Misiune.

Dacă te afli în aceste vremuri pe Pământ, sufletul tău a făcut o alegere clară de a fi aici pentru a susține energetic, prin Lumina sa, Ascensiunea la nivel colectiv și Ascensiunea planetei. Sufletul tău s-a oferit să facă asta, și-a asumat Misiunea de a aduce mai multă Lumină pe Pământ – și asta nu înseamnă neapărat că trebuie să faci ceva grandios, care să fie (re)cunoscut la nivel național sau internațional.

Tu poti radia Lumina prin cuvintele tale, prin ceea ce postezi pe rețelele de socializare sau prin conexiunea la nivel de inimă pe care o ai cu diverși oameni, când te întâlnești față în față cu ei. În orice întâlnire/ discuție pe care o ai cu o altă persoană, indiferent cine este aceasta, poți emite o Lumină care să atingă inima acelei persoane. (Alicia Power)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.