Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 11 octombrie 2021

10 octombrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 23 noiembrie

Să asculți ceea ce îți spune corpul tău fizic. Ce îți transmit semnalele corpului? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Vera Ingeborg, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Vera Ingeborg

A curge cu fluxul înseamnă a accepta ceea ce (ți) se întâmplă, a nu opune rezistență la ceea ce se întâmplă. Înseamnă să-ți permiți să simți emoțiile, atunci când se întâmplă diverse lucruri și să procesezi acele energii din interiorul tău atunci când ies la suprafață. Și uneori înseamnă să te oprești și să iei o pauză. Să asculți ceea ce îți spune corpul tău fizic. Ce îți transmit semnalele corpului? Așadar, indiferent ce se întâmplă în viața ta acum, oprește-te pentru un moment, respiră. Privește în urmă și observă cât de departe ai ajuns. Conștientizează cât de mult ai crescut/ învățat, cât de mult te-ai schimbat. Observă că te simți mai liber decât în trecut. Onorează-te și apreciază-te pentru toate lucrurile pe care le-ai realizat până acum, pentru faptul că deja ai făcut diferența pe această planetă, pentru contribuția ta, talentele/ darurile/ abilitățile tale. Încetează să te mai compari cu ceilalți. Onorează-ți și apreciază-ți corpul fizic, faptul că el comunică permanent cu tine, faptul că îți permite să simți emoțiile și energiile. Cât de plictisitoare ar fi viața fără emoții? Onorează-ți emoțiile. Fără ele nu ai putea să te transformi și să crești. Energia poate fi simțită și procesată numai cu inima, nu cu mintea. (Vera Ingeborg)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.