NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 11 aprilie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 11 aprilie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 11 aprilie 2022
vibratia zilei 16 august 2022

Când îi cereți lui Dumnezeu ceva și răspunsul este „Nu”, acceptați că nu era spre Binele vostru cel mai Înalt să primiți acel lucru – cel puțin nu la momentul respectiv. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Când îi cereți lui Dumnezeu ceva și răspunsul este „Nu”, acceptați că nu era spre Binele vostru cel mai Înalt să primiți acel lucru – cel puțin nu la momentul respectiv. Nu mai interpretați la modul că Dumnezeu nu vă ascultă rugăciunile sau că Dumnezeu vă pedepsește, pentru că nu e vorba despre asta. Dacă acel lucru era spre Binele vostru cel mai Înalt, l-ați fi obținut; dacă nu l-ați obținut (încă) înseamnă că nu era spre Binele vostru cel mai Înalt.

Faptul că voi (mintea/ egoul vostru) vă doriți ceva și credeți că e spre Binele vostru nu înseamnă neapărat că aveți dreptate; când funcționați din spațiul egoului voi nu conștientizați ce e spre Binele vostru și ce nu este. Dumnezeu știe însă ce e spre Binele vostru cel mai Înalt. Și asta este valabil și atunci când vă îmbolnăviți și vă rugați pentru vindecare, iar vindecarea nu se întâmplă. Poate că mintea/ egoul vostru vă spune „Păi e clar că vindecarea e spre binele meu!”. Nu, nu e clar.

Voi nu știți ce Plan are Dumnezeu cu voi, nu știți că Dumnezeu a hotărât „Nu o să ai parte de vindecare deocamdată, pentru că mai ai o Lucrare de făcut pentru Binele comun, cât ești bolnav”. Cereți ceea ce simțiți că este benefic pentru voi și acceptați răspunsul lui Dumnezeu, indiferent că acesta este „Da” sau „Nu”, fiindcă acel răspuns are un rost. Dar învățați să cereți ajutorul lui Dumnezeu cu smerenie, nu-l somați să vă dea ce vreți, nu-i dați voi indicații lui Dumnezeu ce să facă, cum să facă și eventual și când să facă. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 10/04/2022