NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 10 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 10 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 10 ianuarie 2022
vibratia zilei 14 iunie 2022

Tu stii ce caracteristici are o fiinta de lumina? Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la ISIS ALADA, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Isis Alada

Acestea sunt caracteristicile fiintelor de lumina:

1- Inca de foarte timpuriu in viata sa, o Fiinta de Lumina simte ca e diferita. Foarte frecvent se simte izolata de ceilalti, solitara si neinteleasa. Drumul in viata si-l va gasi singura.

2- Are probleme in a se simti comoda cu locurile de munca traditionale si structurile lor. Fiintele de Lumina, prin Natura lor, sunt antiautoritariste, ceea ce inseamna ca in mod natural opun rezistenta deciziilor si valorilor care se bazeaza doar pe puterea ierarhiilor. Aceasta trasatura este conectata cu adevarata esenta a misiunii lor aici, pe Pamant si e evidenta inclusiv atunci cand par timizi si rusinosi.

3- Fiintele de Lumina se simt atrase de tot ce inseamna a-i ajuta pe oameni, fie ca o pot face ca terapeuti ori Maestri. Pot fi psihologi, vindecatori, ghizi, voluntari, etc. Inclusiv si atunci cand profesiile lor nu sunt relationate cu a ajuta oamenii, intentiile lor de a ajuta la bunastarea umanitatii sunt clar prezente.

4- Viziunea lor asupra vietii este nuantata de un simt spiritual inalt, potrivit caruia toate lucrurile sunt intr-o stransa relatie intre ele. Fie ca sunt constiente de asta sau nu, Fiintele de Lumina poarta cu ele memoria Sferelor de Lumina extra-terestre – adeseori simtind un dor puternic de aceste Sfere Cosmice, facandu-le sa se simta straine pe Pamant.

5- Onoreaza si respecta viata in mod profund. Adeseori aceasta se manifesta printr-un atasament special fata de animale si preocupare intensa pentru mediul inconjurator. Distrugerea regnului animal si vegetal, prin actiunile nesabuite ale oamenilor, aprind in ele sentimente intense de pierdere si profunda mahnire.

6- Sunt fiinte bune, sensibile, empatice. Nu suporta insa sa stea impasibile cand unii oameni manifesta agresivitate fata de alti oameni. Pot parea distrate, neatente, ingenue, sau profund idealiste. Capteaza cu usurinta sentimentele si starile de spirit (pozitive sau negative) ale persoanelor din jur. Aceasta le permite sa faca diferenta intre propriile lor sentimente si sentimentele celor din jur. Au nevoie de momente de solitudine pentru a se centra in ele insele si a se conecta cu Mama Pamant, intotdeauna in Armonie cu Constiinta Universala Divina.

7- Fiintele de Lumina au trait multe vieti, iar pe Pamant, in toate vietile pe care le-au trai aici, au fost profund implicate spiritual. In vietile lor trecute, nu de putine ori au trebuit sa fie prezente in apasatoarele ordine religioase, ca psihologi, asceti, chamani, calugari si calugarite, preoti si preotese, etc. Ele au fost cele care au stabilit o punte intre vizibil si invizibil, intre contextul zilnic al vietii terestre si extraterestre, unind planurile spirituale in Imparatia Divina.

Pentru a indeplini acest rol, in mod amanuntit au fost respinse, persecutate si urmarite. Multe dinte voi, pentru Darurile voastre, ati fost judecate si condamnate. Azi, Fiintele de Lumina nu mai poarta batalii cu spade si scuturi. Astazi, Fiintele de Lumina au inlocuit „armele” cu Intelepciunea si Iubirea. – Dedicata tuturor Fiintelor de Lumina din Eternul Univers – (ISIS ALADA)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 09/01/2022