NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 1 noiembrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 1 noiembrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 1 noiembrie 2021
vibratia zilei 13 mai 2022

Iubirea nu este ceva care te face să suferi. Stii care sunt diferentele intre iubire si iubirea toxica? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lightshifter, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lightshifter

Iubirea nu este ceva care te face să suferi. Relațiile în care există adevărata iubire se bazează pe respect, apreciere și afecțiune, nu pe teamă și manipulare. Iată câteva dintre principalele diferențe dintre iubirea adevărată și iubirea toxică:

IUBIRE: Prioritatea fiecăruia dintre parteneri este evoluția personală.

IUBIRE TOXICĂ: Ești obsedat să-ți păstrezi cu orice preț relația de cuplu, indiferent ce compromisuri trebuie să faci pentru asta.

IUBIRE: Permiți partenerului să evolueze; îți dorești să facă asta și susții evoluția partenerului.

IUBIRE TOXICĂ: Îți găsești siguranța și confortul în a păstra totul exact așa cum este; cu cât partenerul are mai multă nevoie/ este mai dependent de tine, cu atât ai impresia că te iubește mai mult. De fapt, această dependență este doar semnul fricii și al nesiguranței.

IUBIRE: Cei doi parteneri au și preocupări separate/ diferite; ei au și alți prieteni decât cei comuni; dincolo de relația de cuplu, cei doi parteneri mențin și alte relații semnificative în viața lor.

IUBIRE TOXICĂ: Cei doi parteneri își concentrează toată atenția unul pe celălalt; au o viață socială limitată; își neglijează vechii prieteni și vechile preocupări, daca partenerul nu este interesat de acele preocupări.

IUBIRE: Fiecare încurajează creșterea partenerului; niciunul nu se simte amenințat de evoluția partenerului său, fiecare este sigur pe sine și își cunoaște propria valoare.

IUBIRE TOXICĂ: Teama și respingerea oricăror schimbări în relație, inclusiv cele legate de evoluția partenerului.

IUBIRE: Ai încredere în partenerul tău și îi permiți să se manifeste la modul autentic.

IUBIRE TOXICĂ: Gelozie; posesivitate.

IUBIRE: Comunicare, rezolvarea problemelor împreună, cu soluții agreate de ambii parteneri.

IUBIRE TOXICĂ: Jocuri de putere, nevoia unuia dintre parteneri de a deține controlul; vinovăție; manipulare de o manieră pasivă sau agresivă.

IUBIRE: Accepți/ respecți/ onorezi individualitatea celuilalt.

IUBIRE TOXICA: Încercarea de a-ți schimba partenerul, pentru a-l transforma în persoana care vrei tu să fie.

IUBIRE: Cei doi parteneri sunt sinceri unul cu celălalt și când apare o problemă o discută deschis, se confruntă cu ea, oricât ar fi de dificil/ inconfortabil.

IUBIRE TOXICĂ: Relația se bazează pe evitarea adevărurilor neplăcute, „ca să nu iasă discuții”.

IUBIRE: Fiecare dintre parteneri are grijă de el însuși, de sănătatea sa fizică, emoțională și psihică; starea emoțională a unuia dintre parteneri nu depinde de starea celuilalt.

IUBIRE TOXICA: Unul dintre parteneri se așteaptă ca celălalt să-i rezolve toate problemele și să-l „salveze” din toate situațiile dificile.

IUBIRE: Exista un interes sănătos pentru partener, fără a-l “sufoca” și a-i limita libertatea.

IUBIRE TOXICĂ: Unul dintre parteneri este obsedat de tot ceea ce face și ce simte celălalt, îl ține permanent sub supraveghere.

IUBIRE: Fiecare dintre parteneri are posibilitatea/ libertatea de a se bucura de solitudine, atunci când simte nevoia să fie singur, pentru a procesa diverse emoții/ situații.

IUBIRE TOXICA: Unul dintre parteneri nu acceptă ca celălalt să-și ia timp pentru el însuși, să se retragă în solitudine; se agață de el.

IUBIRE: Conversațiile în cadrul cuplului sunt bazate pe intenția de a-l înțelege mai bine pe partener, de a-l ajuta sau de a-ți exprima afecțiunea.

IUBIRE TOXICA: Conversațiile în cadrul cuplului sunt bazate pe intenția de a învinovăți, de a se apăra sau a-l manipula pe celălalt. (Lightshifter)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 31/10/2021