Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 9 septembrie 2021

08 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 10 octombrie

Ce poți face atunci când te-ai trezit spiritual, dar ești ținta unor oameni care trăiesc încă în 3D și care se manifestă de la nivel de ego? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lisa Transcendence Brown, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lisa Transcendence Brown

Unii mă întreabă: “Ce poți face atunci când te-ai trezit spiritual, dar ești ținta unor oameni care trăiesc încă în 3D și care se manifestă de la nivel de ego?”. Nu există un răspuns universal valabil, există diverse situații de acest gen și există mai multe răspunsuri. Parte a rolului nostru în procesul trezirii spirituale este să observăm comportamentul nostru și al altora, să sesizăm atunci când este vorba de un comportament care vine din spațiul egoului și să învățăm niște lucruri din ceea ce experimentăm. Răspunsul cel mai scurt la această întrebare este următorul: TOT CE NI SE ÎNTÂMPLĂ ARE SCOPUL DE A NE DETERMINA SĂ NE RECUPERĂM/ ASUMĂM PUTEREA PERSONALĂ ȘI SĂ SPUNEM “DESTUL!”. Asta se numește “a învăța să te iubești și să te respecți pe tine însuți”, adică să nu mai tolerezi comportamente care înseamnă lipsă de respect la adresa ta.

Persoanele care te tratează într-un mod lipsit de respect sunt acolo ca să îți arate că tu te tratezi într-un mod lipsit de respect. Și vor continua să se comporte așa cu tine, până când tu vei alege să te iubești și să te respecți mai mult pe tine însuți și implicit, să nu mai accepți un astfel de comportament din partea lor. Să spui “Până aici! Destul!”. Și până nu faci această alegere te vei învârti într-un cerc vicios, în 3D. Fiindcă dacă tolerezi comportamente lipsite de respect la adresa ta, tu ești în 3D. (Lisa Transcendence Brown)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.