NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 7 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 7 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 7 octombrie 2021
vibratia zilei 12 mai 2022

Azi nu mă simt deloc recunoscător. Am o problemă foarte mare, ce mă fac? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Niciodată până acum nu ni s-a cerut nouă, ca și colectiv, să ne dezvoltăm psihicul și sufletul în același timp. Niciodată până acum nu ni s-a cerut să trăim vieți „obișnuite”, în timp ce devenim niște ființe extraordinare. Dacă vrei să evoluezi, atunci „spațiul” în care vrei să locuiești este cel al recunoștinței. Și „a trăi din spațiul recunoștinței” nu înseamnă să te mulțumești cu puțin/ firimituri, ci înseamnă, printre altele, să nu te temi să trăiești în abundență, să nu te temi să te bucuri de toate lucrurile minunate pe care ți le oferă lumea fizică, pentru că toate sunt aspecte ale lui Dumnezeu.

Când trăiești în recunoștință te uiți la viața ta și simți: „Pachetul acesta, cu tot ce conține el, este perfect așa cum este”. Și pentru asta este nevoie de disciplină strictă, fiindcă uneori o să te trezești dimineața și o să-ți spui: „Azi nu mă simt deloc recunoscător. Am o problemă foarte mare, ce mă fac?”. O să fie zile în care o să te simți foarte singur sau foarte speriat, o să simți că totul se prăbușește în viața ta; atunci, mai mult ca oricând, va fi necesară practica recunoștinței. Este ușor să fii recunoscător pentru o petrecere reușită, când ești alături de iubirea vieții tale.

Recunoștința pe burta plină nu contează, ceea ce contează cu adevărat este faptul că poți să fii recunoscător când ai burta goală. Și de aceea este atât de importantă disciplina în practica recunoștinței, pentru că ea te ajută să găsești părțile bune și într-o situație care pentru mintea ta umană pare că este un dezastru pe toată linia. Practica recunoștinței te ajută ca atunci când simți că nu există niciun pic de iubire în viața ta să fii capabil să faci un gest iubitor pentru un altul, te ajută ca atunci când te simți sărac lipit să fii capabil să găsești ceva ce-i poți oferi unui alt om.

Și când nu mai vezi nicio cale de ieșite, când simți că ești complet dărâmat, închide ochii și cere-i lui Dumnezeu: „Ajută-mă! Am făcut tot ce am știut și n-a mers, nu mai știu ce să fac. Arată-mi calea de ieșire! Pun această situație în mâinile Tale” și eliberează orice așteptări cu privire la modul în care se vor derula lucrurile în continuare. Fii deschis la orice mod de desfășurare a evenimentelor. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 06/10/2021