NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 7 aprilie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 7 aprilie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 7 aprilie 2022
vibratia zilei 19 august 2022

Adevărata măsură a creșterii spirituale sau a maturității spirituale este modul în care privim „problemele”. Nu contează faptul că pozezi într-un om spiritual, că încerci să pari evoluat în ochii celorlalți, nu contează ce știi tu despre spiritualitate la nivel teoretic, contează cum te manifești când te confrunți cu o problemă. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lee Harris, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la RC Blakes

Adevărata măsură a creșterii spirituale sau a maturității spirituale este modul în care privim „problemele”. Nu contează faptul că pozezi într-un om spiritual, că încerci să pari evoluat în ochii celorlalți, nu contează ce știi tu despre spiritualitate la nivel teoretic, contează cum te manifești când te confrunți cu o problemă. Pentru că ceea ce noi, oamenii, numim „problemă” reprezintă un test, ne este testată credința în Divinitate. Când cineva are credință deplină în Divinitate, când este matur din punct de vedere spiritual, el privește „problemele” altfel decât oamenii obișnuiți.

Când ai credință deplină în Divinitate și te confrunți cu o situație dificilă, tu privești lucrurile la modul „Știu că totul are un rost.

E drept că nu înțeleg la acest moment de ce mi se întâmplă acest lucru, dar sufletul meu știe de ce trec prin asta. Nu știu cum o să fac, nu știu ce se va întâmpla în continuare, dar știu că totul mă ajută să cresc”. Și simți asta cu adevărat, nu te minți pe tine însuți. Cât trăim în această lume vom avea parte de „probleme”, dar când crești spiritual și ai credință deplină în Dumnezeu începi să vezi dincolo de aparențe, înțelegi că dincolo de orice „problemă” este o oportunitate. Tu poți să vezi doar „problema”, să vezi lucrurile la nivel superficial, sau poți să vezi lucrurile în profunzime, să înțelegi că există acolo o oportunitate. Și modul în care privești „problema” determină modul în care depășești „problema”.

Contează enorm ca atunci când ai o „problemă”, să te întrebi „Situația asta este cu adevărat o problemă sau este o oportunitate?”.

Spre exemplu, ești într-o relație cu un bărbat care te abuzează și el spune că te va părăsi și tu îl implori să rămână cu tine, fiindcă ți se pare că este sfârșitul lumii dacă rămâi singură. Faptul că acel om iese din viața ta este o problemă sau o oportunitate? Este ca atunci când te uiți la arta abstractă – depinde de fiecare ce vede în acea opera de artă, fiecare vede altceva. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie:
Data articol: 06/04/2022