NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 4 noiembrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 4 noiembrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 4 noiembrie 2021
vibratia zilei 12 mai 2022

Mulți oameni trăiesc pentru alții, în loc să trăiască pentru ei înșiși. Și unii dintre aceștia ajung la un moment dat să se întrebe la modul serios: “Mai pot continua în acest fel? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Dr. Joe Delaney, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Dr. Joe Delaney

Mulți oameni trăiesc pentru alții, în loc să trăiască pentru ei înșiși. Și unii dintre aceștia ajung la un moment dat să se întrebe la modul serios: “Mai pot continua în acest fel? Fiindcă mi se pare că nu prea funcționează chestia asta pentru mine…”. În opinia mea, dacă nu îți trăiești propria viață, dacă nu te manifești așa cum ești cu adevărat, dacă nu funcționezi la modul autentic, atunci încă trăiești în limita tiparelor/ credințelor societății, cu care ai fost programat de când erai copil. Și în acest caz, eu, unul, nu cred că poți avea o viață cu adevărat fericită, dacă nu ești tu, cel adevărat. Noi nu le facem bine altor oameni atunci când ne ocupăm de anumite lucruri de care ar trebui să se ocupe ei înșiși, atunci când le rezolvăm problemele și le purtăm noi poverile. Ideea este că pentru a-i împuternici pe ceilalți este necesar să-i lăsăm să-și asume responsabilitatea pentru viața lor, pentru comportamentul/ alegerile lor și pentru consecințele acestor alegeri. Este necesar să lăsăm oamenii să stea pe propriile picioare, dacă ne dorim ca aceștia să-și descopere și să-și asume propria putere. (Dr. Joe Delaney)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 03/11/2021