NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 28 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 28 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 28 octombrie 2021
vibratia zilei 6 mai 2022

Cum puteţi să vă înfuriaţi pe unul dintre mesagerii lui Dumnezeu? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

Noi toți am trecut prin experienţele noastre pe care le asimilăm „trădării”. Dar văzute prin prisma unei Conştiinţe superioare, ele se dovedesc a fi momente importante, momente de răscruce în viaţa noastră, care pot să ne aducă la o cu totul altă formă de putere – puterea Sinelui Individual. Din acest punct de vedere, cuvintele lui Iisus „Iartă-i, că nu ştiu ce fac!”, sunt deosebit de semnificative. Gândiţi-vă la posibilitatea ca, în propria voastră grădină Ghetsimani, să fi căzut de acord să mergeţi mai departe cu viața voastră, să depășiți stadiul în care vă aflați la acel moment, dar aţi avut nevoie de un imbold ca să faceți pasul în față. Oamenii care, de la un anumit nivel, pot părea că realizează un act de trădare, acţionează, în realitate, în baza unui un acord pe care deja l-au făcut cu Dumnezeu.

Şi atunci cum puteţi să vă înfuriaţi pe unul dintre mesagerii lui Dumnezeu?

Nu există nimic pentru care ar trebui să-i iertaţi, pentru că nu v-au făcut nimic „rău”; v-au ajutat să vă hotărâți să faceți o schimbare pe care o tot evitați/ amânați. PERCEPŢIILE SIMBOLICE ne permit să vedem că adevăratul sens al unei crize constă în a ne arăta ce avem de învăţat despre noi înşine. A-i învinui pe ceilalţi actori din piesa noastră pentru că ne ajută şi ne învaţă ce avem de învățat este culmea prostiei. Dacă, de exemplu, eu trebuie să învăţ cum e atunci când mi se fură ceva, atunci orice om care este capabil să fure ceva de la mine îmi va fi învăţător. Dacă eu îmi petrec viaţa supărată pe un anumit „învăţător”, aşteptând momentul când voi putea pedepsi „hoţul” sau voi putea să-l fac să se simtă vinovat pentru toţi anii în care mi-am jelit pierderea, în cele din urmă, asta va interfera cu procesul meu de învăţare.

Lucrul cu VEDEREA SIMBOLICĂ este unul dintre cele mai mari talente pe care putem să le dezvoltăm în viață.

Cu toate că multe dintre lecţiile vieţii sunt extrem de dureroase, totuşi, în esenţa lor, ele sunt pozitive. Capacitatea de a VEDEA o criză dincolo de aparențe, făcând abstracţie de detaliile ei fizice, necesită o acceptare a evenimentelor şi disponibilitatea de a face schimbări, de a ieși din zona de confort. Odată ce veţi face acest lucru vă veți începe procesul vindecării şi nu vă veţi mai întoarce niciodată la folosirea percepțiilor obişnuite. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 27/10/2021