NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 27 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 27 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 27 ianuarie 2022
vibratia zilei 2 mai 2022

Dumnezeu este Lumină. Dacă tu lucrezi într-un fel sau altul pentru a ancora prezența lui Dumnezeu pe Pământ, ești un Lucrător în Lumină. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Dumnezeu este Lumină. Dacă tu lucrezi într-un fel sau altul pentru a ancora prezența lui Dumnezeu pe Pământ, ești un Lucrător în Lumină. Și nu mă interesează dacă faci asta ca mămică sau ca asistentă medicală sau ca doctor sau ca asistent social sau ca vindecător sau ca muncitor în construcții; dacă tu încerci să faci diferența în viața altora, ești un Lucrător în Lumină. Și ceea ce îți recomand este să îți asumi acest statut, să te recunoști a fi un Lucrător în Lumină – în loc să faci din când în când fapte bune pentru că așa simți, să îți asumi: „Eu îmi asum angajamentul să fac bine în această lume, să ating viețile oamenilor cu care interacționez.

Nu o să fac bine așa, când când în când; o să fac bine în numele Divinității.

Eu sunt un Lucrător în Lumină și aceasta este Misiunea mea pe Pământ”. Când faci asta, lucrurile se schimbă în viața ta, diverse elemente se așează fiecare la locul potrivit în viața ta, în așa fel, încât tu să-ți poți îndeplini Misiunea. Asumați-vă și fiți cine sunteți cu adevărat, nu vă mai lăsați speriați de reacțiile celorlalți! Reacțiile lor dezechilibrate sunt un test pentru voi: sunteți capabili să rămâneți ancorați în adevărul vostru sau nu? De exemplu: „Mamă, tată, știu că s-ar putea să fie problemă pentru voi, dar sunt sunt gay. Da, m-am căsătorit cu o femeie, dar am făcut-o pentru că voiam să vă fac pe plac; eu sunt gay. Ăsta sunt eu, n-am ce să fac. Și pentru că știu că e un șoc pentru voi, vă dau 90 de zile în care să vă obișnuiți cu ideea.

O să sun peste 90 de zile și dacă aveți de gând să-mi spuneți altceva decât «Ești copilul nostru, te iubim și suntem alături de tine indiferent ce se întâmplă», nu vă mai obosiți să răspundeți. O să înțeleg care este răspunsul vostru”. Alt exemplu: „Mamă, tată, ați vrut cu tot dinadinsul să fac Dreptul, mi-ați plătit studiile, dar eu sunt nefericit. Eu nu sunt făcut să fiu avocat, eu sunt florar. Mă trezesc dimineața cu gândul la flori și mă culc seara cu gândul la flori. Ăsta sunt eu.

Știu că sunteți șocați de ceea ce vă spun și de aceea vă las 90 de zile ca să vă obișnuiți cu ideea.

O să vă sun peste 90 de zile”. Dacă nu răspund la telefon după 90 de zile ai priceput: ești florar și ești orfan. Orice ești, asumă-ți ceea ce simți că ești cu adevărat. Dacă sunteți Lucrători în Lumină, asumați-vă acest lucru și acționați în consecință. Și ca să fie clar: există o diferență între oamenii care sunt pe o cale spirituală și Lucrătorii în Lumină. Oamenii care sunt pe o cale spirituală gustă spiritualitatea în înghițituri mici, ca să spun așa: mai citesc o carte, mai meditează uneori, mai folosesc o practică spirituală alteori. Lucrătorii în Lumină sunt complet dedicați Căii spirituale, ei sunt 100% implicați și își iau foarte în serios Misiunea. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 26/01/2022