Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 26 august 2021

25 august 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 22 noiembrie

Simplul fapt că sunteți în viață acum și că beneficiați de valurile de energii care curg pe Pământ implică, printre altele, faptul că trupul vostru trece în mod natural printr-o upgradare energetică, adică urcă la un nou nivel de vibrație. Ce inseamna acest lucru? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Kerry K. lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Kerry K.

Simplul fapt că sunteți în viață acum și că beneficiați de valurile de energii care curg pe Pământ implică, printre altele, faptul că trupul vostru trece în mod natural printr-o upgradare energetică, adică urcă la un nou nivel de vibrație, ceea ce înseamnă și o întărire a sistemului vostru imunitar, o creștere a vitalității și o creștere a duratei vieții. Unii dintre voi deja începeți să observați semne subtile ale faptul că parcă întineriți în loc să îmbătrâniți, că faceți salturi cuantice ca nivel de Conștiință, că procesați informațiile (altfel spus, procesați Lumina) prin corpul vostru fizic într-un ritm atât de rapid, încât creierul vostru nu-i poate face față. Când noi procesăm Lumina în acest ritm intrăm în multidimensionalitate. Și asta deja a început să se întâmple cu unii oameni, iar cu timpul tot mai mulți urcă la acest nivel. Toți oamenii care trăiesc în prezent pe Pământ beneficiază de aceste valuri de energii de vibrație înaltă, în sensul în care energiile respective curg prin corpul lor fizic. Sunt însă unii oameni care trăiesc în frică și care nu permit acestor energii să lucreze în ei și să-i schimbe prea mult. Nu sunt pregătiți pentru astfel de schimbări radicale. Și frica a fost indusă special cu acest scop în ultima perioadă: ca să împiedice evoluția oamenilor, să întârzie/ blocheze upgradarea energetică a corpului lor fizic, a sistemului lor imunitar, a vitalității lor. Faceți o verificare în cazul vostru: observați în care din aspectele vieții voastre ați perceput o „upgradare” recentă. (Kerry K.)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.