NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 24 martie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 24 martie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 24 martie 2022
vibratia zilei 24 august 2023

Dacă tu ai veni la mine la consiliere și mi-ai spune că persoana cu care ești nu este una care să te facă să simți „Wow!”, eu, unul, te-aș sfătui să îi spui adevărul despre ce simți (evident, să o faci cu tact) și să pui punct acelei relații de cuplu. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Michael Mirdad , lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Michael Mirdad

Dacă tu ai veni la mine la consiliere și mi-ai spune că persoana cu care ești nu este una care să te facă să simți „Wow!”, eu, unul, te-aș sfătui să îi spui adevărul despre ce simți (evident, să o faci cu tact) și să pui punct acelei relații de cuplu. Nu spun să încetați să mai interacționați, să nu vă mai vedeți niciodată; poate puteți fi prieteni, găsiți o formă de relație în care să vă regăsiți cel mai bine, dar nu una de cuplu. Țintiți întotdeauna la „cea mai frumoasă/ minunată relație din toată viața mea”, nu la „e în regulă, e o relație relativ bună”. Și când obțineți „cea mai frumoasă relație din viața voastră” fiți recunoscători pentru ceea ce aveți.

Nu mai mergeți pe principiul „nu e atât de rea pe cât au fost relațiile mele anterioare, deci e de bine”, nu mai gândiți așa, nu mai funcționați așa!

Nu vă mai mulțumiți cu lucruri care nu vă fac inima să cânte, care nu vă entuziasmează! Dacă tu cumperi o carte și citești primele pagini și constați că nu e mare lucru de ea, continui să citești și tot nu e mare lucru de ea, ajungi la pagina 375 și tot nu devine interesantă, ai de gând să citești în continuare încă 150 de pagini? „Păi dacă tot am dat banii pe ea…” Bun, ai dat niște bani pe ea, ai irosit acei bani, dar vrei să îți irosești și timpul cu o carte proastă? Dacă până la pagina 375 nu a devenit interesantă, crezi că sunt șanse să fie o carte foarte bună în restul paginilor, până la final?

Vine un moment în care să te oprești, să constați că e o „carte” proastă și să nu-ți mai irosești timpul cu ea. Nu ar fi mai frumos să-ți investești timpul într-o „carte” care te încântă? Ca să înțelegeți cum stă treaba: dacă voi aveți niște lucruri în viața voastră carora le-ați da nota 2, 3 sau 4, acele lucruri o să vă provoace probleme. Nu vă recomand să păstrați prea mult timp acele lucruri în viața voastră, fiindcă n-o să vă fie bine. (Michael Mirdad)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 23/03/2022