Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 23 septembrie 2021

22 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 10 octombrie

Simplul fapt că sunteți interesați de subiectul Ascensiunii, că citiți articole/ postări sau urmăriți înregistrări audio/ video pe această temă, este un semn că sunteți pregătiți la nivel de suflet pentru acest proces. Ce e de facut in continuare? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Rick Jewers, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Rick Jewers

Simplul fapt că sunteți interesați de subiectul Ascensiunii, că citiți articole/ postări sau urmăriți înregistrări audio/ video pe această temă, este un semn că sunteți pregătiți la nivel de suflet pentru acest proces. Altfel nu ați fi avut niciun interes pentru asemenea articole/ postări, nu ați fi intrat în contact cu ele sau dacă ați fi intrat cumva în contact cu ele, nu vi s-ar fi părut interesante, nu le-ați fi luat de bune, ați fi zis că sunt aiureli și nu le-ați fi dat nicio atenție.

Lucrurile se întâmplă în așa fel, încât la momentul potrivit, sunteți ghidați către informațiile de care aveți nevoie, intrați în contact cu oamenii care vă pot asista/ ajuta pe Cale, care vă pot răspunde la unele întrebări și care vă pot introduce într-o lume/ realitate diferită. Iar apoi unii dintre voi vă conectați cu entități de Lumină și începeți să primiți mesaje și susținere, atunci când aveți nevoie. Sunt ghizii voștri spirituali sau îngeri care vă ajută și vă îndrumă. Ideea este însă să nu rămaneți blocați într-un gen de dependență de ceva din exteriorul vostru (chiar dacă e voba despre entități de Lumină) și de câte ori vi se întâmplă ceva, să le cereți acestora să vă dea indicații cu privire la ceea ce este necesar să faceți.

E minunat să fiți în comunicare cu ghizii voștri spirituali sau cu diverși îngeri și să beneficiați de ghidarea lor, dar în același timp, este necesar să vă asumați puterea personală, să învățați să vă faceți propriile alegeri, să funcționați ca o ființă independentă și suverană. Folosiți-vă inima, observați ce rezonează cu voi și ce nu. (Rick Jewers)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.