NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 21 octombrie 2021 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 21 octombrie 2021

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 21 octombrie 2021
vibratia zilei 3 mai 2023

Vi s-a întâmplat vreodată să fiți într-o stare foarte bună, să vă simțiți minunat și deodată, fără niciun motiv evident, să simțiți o neliniște/ agitație extremă? Ce e de fapt? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la John Holland, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la John Holland

Vi s-a întâmplat vreodată să fiți într-o stare foarte bună, să vă simțiți minunat și deodată, fără niciun motiv evident, să simțiți o neliniște/ agitație extremă? În acest caz, în loc să vă întrebați “Ce se întâmplă cu mine?”, întrebați-vă “Cui i se întâmplă ceva și se gândește la mine?”. Atunci când faceți asta în mod regulat, o să începeți să aveți flash-uri: o să vă vină instantaneu în minte o persoană sau alta. Iar atunci când vă vine în minte o persoană, vă sugerez să o sunați imediat și să o întrebați ce se întâmplă. O să fiți suprinși să constatați că vă întreabă “Cum de ai știut că mi s-a întâmplat ceva?”. E simplu: ai simțit, pentru că atunci când s-a gândit la tine, s-a conectat energetic cu tine și ai primit această informație în câmpul tău energetic. (John Holland)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 20/10/2021