NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 20 ianuarie 2022 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 20 ianuarie 2022

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 20 ianuarie 2022
vibratia zilei 12 mai 2022

De la stadiul în care ne reprimăm emoțiile, ajungem în stadiul în care ne onorăm emoțiile și ne permitem să le simțim. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd

Pe măsură ce devenim mai sensibili la energii, experimentăm tot mai multe momente în care simțim o Iubire profundă pentru tot ce ne înconjoară – momente în care ne uităm în jurul nostru și simțim o iubire profundă pentru toți cei care se află în raza noastră vizuală, chiar dacă nu avem nicio idee cine sunt acei oameni – și de asemenea, perioade în care ne retragem în solitudine și nu vrem să vedem/ vorbim cu nimeni. Va fi provocator să facem față acestor stări care alternează rapid, care apar și dispar subit, însă important este că suntem prezenți în corpul nostru, nu mai funcționăm pe pilot automat, nu mai suntem „amorțiți”, complet incapabili să ne simțim propriile emoții/ energii și energiile din jurul nostru. De la stadiul în care ne reprimăm emoțiile, ajungem în stadiul în care ne onorăm emoțiile și ne permitem să le simțim. (Lorie Ladd)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 19/01/2022