Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. JOI 2 septembrie 2021

01 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 14 octombrie

Ce fel de ghidare accepți tu de la Dumnezeu? Numai acea ghidare care nu provoacă haos în viața ta? Când începi să te rogi, tu deja ai decis că Dumnezeu nu are voie să se atingă de anumite zone ale vieții tale. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Caroline Myss lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Caroline Myss

„Doamne, ajută-mă cu relația mea, care merge din ce în ce mai rău! Dar să nu-mi ceri să ies din această relație, fiindcă nu sunt dispus să fac asta. Nu o să ascult o asemenea ghidare, pentru că asta ar aduce haos în viața mea și nu vreau așa ceva”. „Doamne, ajută-mă cu problemele pe care le am la slujbă! Dar să nu-mi ceri să renunț la slujba mea, fiindcă asta ar provoca prea mult haos în viața mea. Nu o să te ascult, dacă îmi cer să renunț la slujbă”.

Ce fel de ghidare aștepți tu de la Dumnezeu?

Ce fel de ghidare accepți tu de la Dumnezeu? Numai acea ghidare care nu provoacă haos în viața ta? Când începi să te rogi, tu deja ai decis că Dumnezeu nu are voie să se atingă de anumite zone ale vieții tale. Îi pui limite lui Dumnezeu, îi ceri să te ajute, dar îi impui niște condiții. Tu îi spui lui Dumnezeu: „Nu te atinge de…. (familia mea/ căsnicia mea/ slujba mea, etc)! În rest, poți să faci ce vrei, dar de astea nu te atingi. Astea sunt regulile mele, dacă vrei să mă ajuți”. Uitați-vă la voi înșivă și observați ce reguli îi impuneți lui Dumnezeu, când îi cereți ajutorul. Acestea sunt blocajele voastre. Și dacă sunteți sinceri cu voi înșivă, o să recunoașteți: „Doamne, îți percep ghidarea tot timpul, inclusiv cea legată de aceste aspecte ale vieții mele care reprezintă niște blocaje, dar nu-mi place ce îmi transmiți, așa că m-am prefăcut în tot acest timp că n-am auzit ce mi-ai spus”. (Caroline Myss)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.