Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 2 decembrie 2021

01 decembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 2 decembrie

Motivul pentru care în următoarea perioadă (finalul anului 2021 și anul 2022) se vor înregistra foarte multe despărțiri/ divorțuri este că tot mai mulți oameni realizează că își doresc alături un om cu care să poată comunica la modul deschis, nu cineva care refuză să-și vadă propria Umbră. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Phil Good

Motivul pentru care în următoarea perioadă (finalul anului 2021 și anul 2022) se vor înregistra foarte multe despărțiri/ divorțuri este că tot mai mulți oameni realizează că își doresc alături un om cu care să poată comunica la modul deschis, nu cineva care refuză să-și vadă propria Umbră. Atunci când tu refuzi să îți vezi propria Umbră ea îți va exploda în față, ca să-ți atragă atenția; în unele cazuri, asta înseamnă că vei ajunge la despărțire/ divorț. Când refuzi să-ți vezi propia Umbră viața ta devine dură. Tot mai mulți oameni simt ceva de genul „Îmi doresc un partener care este suficient de conștient ca să fie deschis la a discuta la modul onest despre ceea ce se întâmplă în relația noastră, vreau un partener cu care să simt că suntem cu adevărat o echipă”. În prezent în foarte multe relații unul dintre parteneri este inconștient și nu este dispus să-și înfrunte propria Umbră și de aceea se închide în el însuși atunci când celălalt deschide discuția despre un subiect inconfortabil/ dureros. Acel partener inconștient vrea ca totul să fie cum a fost, nu crede că este cazul să schimbe ceva la el însuși, nu este dispus să audă ce are de spus celălalt. Este ca și cum ai vorbi la pereți. Dacă sunteți într-o relație/ căsnicie care începe să se destrame, uneori, cel mai bun lucru pe care-l puteți face este să permiteți ca acea relație/ căsnicie să se destrame. Tot ce înseamnă inconștiență se destramă acum într-un ritm foarte rapid, la nivel global. Nu vă mai agățați de aceste relații, de acești parteneri, fiindcă vă veți duce în jos odată cu ei. Este ca și cum ați fi pe un pod care începe să se prăbușească și voi refuzați să ieșiți de pe acel pod: o să vă prăbușiți odată cu el. Podul se va prăbuși, cu sau fără voi, și este alegerea voastră dacă vă prăbușiți cu el sau nu. (Phil Good)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.