Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 18 noiembrie 2021

17 noiembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 5 ianuarie 2022

Învățați să „gândiți” din spațiul inimii! Învățați să comunicați tot timpul cu Dumnezeu, întrebați-l: „Doamne, ce vrei tu pentru mine? Ce fel de viață vrei să am? Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Kyle Cease, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Kyle Cease

Învățați să „gândiți” din spațiul inimii! Învățați să comunicați tot timpul cu Dumnezeu, întrebați-l: „Doamne, ce vrei tu pentru mine? Ce fel de viață vrei să am? Arată-mi, ghidează-mă!”. Nu mai insistați să-i spuneți lui Dumnezeu ce viață vreți voi să aveți și să-i cereți să aranjeze lucrurile ca să iasă cum vreți voi. Când sunteți nemulțumiți de viața voastră, de fapt, voi sunteți nemulțumiți de ce a ales Dumnezeu pentru voi și îi cereți să schimbe lucrurile, ca să fie așa cum vrea egoul vostru.

Egoul vostru a decis că voi trebuie să aveți o relație de cuplu cu cineva care să fie așa…….. și să aveți o slujbă care să fie așa…….., să câștigați o anumită sumă de bani, să aveți și o casă care să fie așa…….. și atâția copii, ca să fiți fericiți, ca să puteți considera că ați avut succes. De fiecare dată când încercați să vă planificați viața, când vă fixați obiective și termene, cel care face asta este egoul vostru. Și egoul vostru este atât de ocupat să controleze totul pentru că el crede că dacă veți obține tot ce v-ați dorit veți fi fericiți și veți putea evita să simțiți toate acele emoții dureroase ascunse din interior, veți putea evita să vă uitați în interiorul vostru.

Nu veți putea evita asta. Nicio relație de cuplu, nicio slujbă, nicio sumă de bani nu va putea bloca toate acele emoții din interiorul vostru, ele vor ieși la suprafață. În loc să vânați „succesele” exterioare, mai degrabă uitați-vă în interiorul vostru, ocupați-vă de ceea ce este acolo și apoi toate se vor așeza în viața voastră cu ușurință și grație. Ocupați-vă de ceea ce este în interiorul vostru și în rest, urmați ghidarea divină, și astfel vă asigurați că veți fi în locul potrivit, la momentul potrivit. (Kyle Cease)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.