Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 17 iunie

16 iunie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 25 iulie

De ce simțim totul mult mai intens și simtim profund energiile noi? Iată noi detalii ce se intampla cu noi în mesajul lui Lorie Ladd și traducerea Mihaelei Dan.

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Mesaj Lorie Ladd

Oamenii mă întreabă: „De ce simt totul mult mai intens decât înainte? De ce simt atât de profund energiile?”. Când te trezești spiritual e ca și cum începi să-ți simți pentru prima dată corpul tău fizic – să-l simți cu adevărat ca fiind energie. Corpul tău fizic conține toate informațiile de care ai nevoie ca să procesezi lumea din jurul tău, precum și toate energiile aferente experiențelor trecute, respectiv emoții/ gânduri/ traume neprocesate.

Când te trezești spiritual începi să simți toate energiile din corpul tău, pe care înainte nu le simțeai, pentru că îți distrăgeai atenția cu o mulțime de alte lucruri, ca să eviți toate emoțiile inconfortabile/ dureroase pe care le-ai reprimat/ negat/ ignorat de-a lungul timpului. Începi să observi tot mai mult din ceea ce este în interiorul tău și de asemenea, tot mai mult din ceea ce este în exterior. Și te simți copleșit de toate aceste energii, simți tot felul de lucruri pe care nu vrei să le simți. Dar odată ce te-ai trezit spiritual nu mai poți „adormi” la loc…

Este necesar să ne vedem întunericul interior și să ne ocupăm de el, nu există altă cale pentru a evolua spiritual.

Este necesar să ne permitem să simțim toate acele emoții pe care le-am reprimat/ negat/ ignorat atâta timp. Când te trezești spiritual începi să vezi în exterior lucruri pe care fie nu ai vrut să le vezi/ recunoști/ accepți, fie nu ai putut să faci acest lucru, pentru că era prea mult pentru tine. Vezi mult mai multe lucruri decât vedeai în trecut, deși ele au fost mereu acolo, în fața ochilor tăi – vezi Umbra/ întunericul colectiv. Schimbarea energetică/ de vibrație – care înseamnă creșterea spirituală – are loc în interiorul corpului tău fizic, deci este firesc să simți mult mai mult decât înainte. Și este necesar să-ți permiți să simți tot. Cei care simțiți toate aceste energii știți cât de dificil este; înțelegeți de ce unii nu vor să vadă niște lucruri, nu vor să simtă niște emoții tulburătoare/ cutremurătoare.

Permiteți-le celorlalți să-și facă propria alegere, nu mai insistați, nu mai trageți de ei, forțându-i să deschidă ochii și să vadă ceva ce nu sunt pregătiți să vadă, să simtă ceva ce nu sunt pregătiți să simtă. Concentrați-vă pe propria persoană, vedeți-vă de treaba voastră, concentrați-vă pe a vă permite să simțiți tot ce e de simțit, pentru că totul în procesul evoluției spirituale ține de a simți. Iar noi am fost programați să nu ne dăm voie să ne simțim toate emoțiile, să alegem să simțim doar emoțiile care ne plac și restul să le reprimăm/ negăm/ ignorăm. Dacă te-ai trezit spiritual nu mai merge așa. Dacă simțiți mult mai mult/ intens decât înainte, felicitări, înseamnă că ați început să creșteți vibrațional! (Lorie Ladd)

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.