Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 16 septembrie 2021

15 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 16 septembrie

Cu cât comunici cu entități aflate pe niveluri mai înalte din Lumea Spiritului, cu atât mai mult ai șansa de a beneficia de un ajutor care înseamnă o accelerare a evoluției tale spirituale. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Alicia Power, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Alicia Power

Cu cât comunici cu entități aflate pe niveluri mai înalte din Lumea Spiritului, cu atât mai mult ai șansa de a beneficia de un ajutor care înseamnă o accelerare a evoluției tale spirituale. Și asta înseamnă că dacă vrei să avansezi într-un ritm mai rapid, este de dorit să începi să comunici cu Lumea Spiritului și să ajungi să faci asta cu entități de nivel vibrațional cât mai înalt.

Aceste entități doresc să vă ajute și pot să facă asta, pot să vă conducă pe o „autostradă” pe care să circulați cu o viteză mult mai mare decât pe „drumul” obișnuit, pot să vă fie mentori neprețuiți și să vă ofere informații și îndrumări de mare valoare. Ele pot „descărca” în câmpul vostru energetic coduri/ informații așa cum descarci un program într-un calculator, în funcție de ceea ce este potrivit pentru fiecare și de asemenea, pot „curăța” energii de vibrație joasă din câmpul vostru energetic.

Spre exemplu, dacă cineva se gândește cu dușmănie la voi sau vă dorește răul, simplul fapt că acele gânduri de vibrație joasă sunt îndreptate către voi vă afectează câmpul energetic. Aceste entități pot identifica și „curăța” astfel de energii de vibrație joasă, ca și cum ai curăța dintr-un computer programe care nu mai sunt folositoare sau care încetinesc funcționarea acestuia. (Alicia Power)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.